FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Marius Șumudică, dezlănțuit în direct: „E prăpăd dacă încep să vorbesc despre Rapid!” » „Dacă ia FCSB titlul în an de centenar, va fi cea mai mare palmă”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de - Publicat joi, 20 aprilie 2023 16:19 / Actualizat joi, 20 aprilie 2023 17:23

Marius Șumudică a fost întrebat despre tumultul intern de la Rapid, în săptămâna în care giuleștenii se pregătesc pentru derby-ul orgoliilor cu FCSB.

„Aș prefera să nu vorbesc despre Rapid, mai ales că este o săptămână grea, mai ales că sunt destul de multe frămâtnări la nivelul clubului, cu patroni sau președinți care ies și dau fel și fel de declarații, cu conducători de galerie care dau declarații în contradictoriu, așa că nu vreau să vorbesc și eu despre asta. Vorbesc din postura de antrenor. Dacă aș vorbi din postura de suporter, ar fi prăpăd!”, a spus Șumudică, la emisiunea „Liga DigiSport”. 

Daniel Pancu, direct și tăios despre situația echipei de suflet: „Cine e Rapid? Echipa asta nu are viitor!”
RAPID
Daniel Pancu, direct și tăios despre situația echipei de suflet: „Cine e Rapid? Echipa asta nu are viitor!”

Marius Șumudică: „Dacă FCSB ia titlul cu Rapid, pe Național Arena, va fi o palmă pentru tot fenomenul”

Marius Șumudică a revenit apoi cu o completare incisivă:

„În anul Centenarului, dacă se va întâmpla ca FCSB să ia campionatul și ultimul joc să aibă loc pe Arena Națională, cu 40-50.000 de suporteri FCSB-iști și doar 3-4 mii de rapidiști, ar fi cea mai mare palmă dată suporterilor clubului Rapid, președintelui, jucătorilor, o palmă pentru tot ce înseamnă fenomenul Rapid! 

Dacă FCSB, care n-a mai luat titlul de opt ani, va lua titlul învingând-o pe Rapid, ar fi cea mai mare pată, peste sfertul de finală UEFAntastic. Mie de-asta mi-e frică și cred că, dacă s-ar ajunge la acea zi, mi-aș închide telefonul, n-aș mai răspunde nimănui, n-aș mai fi om!”

Șumudică: „Nu bag bățul prin gard, suporterii Rapidului nu pot fi cumpărați””

Bănuit că i-ar influența pe liderii de galerie în a-l contesta pe Mutu, Șumudică s-a apărat: „Acolo e un coleg de-ai mei (n.r. - Mutu), care încearcă să-și facă treaba cât mai bine. Nu are rost să vorbesc. Spun mulți că eu bag bățul prin gard... dar nu am nicio putere. Financiar, nu se pune problema, iar suporterii Rapidului nu pot fi cumpărați!”.

Ulterior, Șumudică a fost întrebat și despre informația lansată de Gazeta Sporturilor la începutul acestei săptămâni, când jurnalistul Remus Răureanu a dezvăluit că tandemul Șumudică - Dani Coman ar fi opțiunea lu Dan Șucu pentru sezonul următor. Antrenorul saudiților de la Al-Raed a „driblat” întrebarea, vorbind, în schimb, despre relația sa imaculată cu Dani Coman: 

„Relația mea cu Dani Coman e una foarte bună, este președintele alături de care am luat campiontul. E unul dintre cei mai buni președinți. Am avut șansa să-l iau din cabină fiind un lider al vestiarului și să propun acest lucru (n.r. de a deveni președinte). Am fost în vizită la penitenciar și i-am spus domnului Ioan Niculae că am nevoie de cineva să mă ajute. Am câștigat campionatul, iar Dani Coman a ieșit cel mai bun președinte din Liga 1. 

E un băiat așezat, e cu un pas înaintea celorlalți. Am format un cuplu redutabil, ne-am ajutat. Să iei campionatul la Astra, cu problemele existente acolo... Asta e legătura dintre mine și Dani Coman, plus că amândoi avem inima vișinie și sângele vișiniu. Am avut oferte de la multe alte echipe din Liga 1, dar ne-a fost destul de greu să mergem. Am refuzat multe oferte.

E foarte greu ca Șumudică să vină antrenor acum la Rapid sau în următorul an. Dacă va fi să fiu liber de contract peste ceva timp, voi veni la echipa pe care o iubesc. Dar acum nu se pune problema. 
- Marius Șumudică

EXCLUSIV Ultrașii Rapidului merg peste jucători și Mutu » Planul giuleștenilor înaintea derby-ului cu FCSB

EXCLUSIV Știm arbitrii pentru meciurile de titlu Farul - CFR Cluj și Rapid - FCSB!

Dan Șucu, întrebat frontal despre transferurile Rapidului » Răspunsul nu l-a mulțumit pe Radu Naum: „Mi-e teamă că mă driblați”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (39)
adriann_
adriann_  •  21 Aprilie 2023, 12:45
Postat de NeaGica pe 20 Aprilie 2023, 17:00

Sumudicao no vorbeao și Rapidao prapaditao

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Reyzen30
Reyzen30  •  21 Aprilie 2023, 00:33

Au ajuns sa comande burtosii din galerie pe banii altuia ! Pana zilele astea, RAPID parea un club serios , unde galeria este galeria , conducerea civilizata care evita cancanuri .Rapid parea o organizatie serioasa precum Farul , Cluj ! Acum ne-am intors iarasi la burtosii din era Copos ,care fac galagie ca vor titlul deja ,ei promovand acum 2 ani din Liga a 2a , cu datorii catre fosti jucatori ! Daca pleaca Sucu , Rapid o sa ajunga iara la desfiintare in 5 ani . Momentan Rapid are un antrenor serios si o conducere Serioasa care evita cancanurile si mizeriile .

PAPAMARZZOLE
PAPAMARZZOLE  •  20 Aprilie 2023, 22:51

Sumi, am inteles ca *** cu Dani Coman si ca va iubiti, dar stati ma la voi acasa! Ca nu e nevoie de voi! Faceti ce aveti de facut acolo unde sunteti , ca oricum nu ati facut multi purici nicaieri. ***! Se rupe caruta acolo unde esti? Ai aflat ca esti pe faras? Aia e! Nu e ceva nou! NU avem nevoie de suporteri tip ***, cu drept de sedere pe banca tenica. Avem deja destule *** in tribune. Noi avem nevoie de antrenori decenti cu discurs elegant, avem nevoie de jucatori capabili... Ca problemele le stim si noi si nu e nevoie sa vii tu sa ne inveti cum se da vina pe altii si cum se gasesc cele mai bune scuze pentru orice esec! Te stim. Ai nota 2! Iesi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează