FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Șumudică, om sucit! Ce spune acum despre Rapid: „Am vorbit cu Mircea Lucescu, m-a întors”

Supărat pe conducerea Rapidului, Marius Șumudică (51 ani) spunea în urmă cu două săptămâni că nu va merge la inaugurarea noului Giulești. Antrenorul și-a acum schimbat poziția: „Dacă mă simt bine, mă duc!”. +5   FOTO
Supărat pe conducerea Rapidului, Marius Șumudică (51 ani) spunea în urmă cu două săptămâni că nu va merge la inaugurarea noului Giulești. Antrenorul și-a acum schimbat poziția: „Dacă mă simt bine, mă duc!”.

Articol de GSP - Publicat marti, 22 martie 2022 19:50 / Actualizat marti, 22 martie 2022 19:55

Supărat pe conducerea Rapidului, Marius Șumudică (51 ani) spunea în urmă cu două săptămâni că nu va merge la inaugurarea noului Giulești. Antrenorul și-a schimbat acum poziția: „Dacă mă simt bine, mă duc!”.

  • Noul stadion din Giulești va fi inaugurat sâmbătă, 26 martie, cu un meci amical între Rapid și Poli Timișoara, de la ora 20:30.

Tehnicianul, liber de contract după despărțirea de Yeni Malatyaspor (februarie), și-ar fi dorit să fie contactat de Rapid, clubul său de suflet. Alb-vișiniii au avut însă alte planuri și l-au numit A1 pe Adrian Mutu. „M-au pierdut!”, spunea Șumudică despre „trădarea” pe care consideră că i-au făcut-o președintele Daniel Niculae și patronul Victor Angelescu.

Marius Șumudică: „M-am răzgândit. Merg pe Giulești dacă mă simt bine!”

Șumudică spune că doar gripa cu care se confruntă în prezent l-ar mai putea împiedica să rateze inaugurarea stadionului din Giulești.

„Eu sunt răcit, am fost depistat cu o gripă, nu mă simt prea bine momentan. Pe zi ce trece văd ce personalități sunt anunțate la inaugurare și mă face să mă răzgândesc. E stadionul unde am trăit cele mai frumoase clipe din viața mea de fotbalist, am câștigat campionatul cu Mircea Lucescu antrenor.

Chiar azi am vorbit cu nea Mircea, care va fi prezent. M-a întors discuția cu el, dar și suporterii. Pentru un conflict cu o persoană n-ar merita să nu iau parte la inaugurarea casei mele, acolo m-am simțit cel mai bine. M-am identificat cu această echipă și n-am ascuns niciodată simpatia mea pentru culorile Rapidului”, a declarat Șumudică în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

O să merg pe stadion, dacă mă simt mai bine. Eu mereu am cedat, n-am ținut ranchiună, nu port pică. Ar fi păcat să nu fiu acolo
Marius Șumudică

Lucescu a fost antrenorul lui Șumudică la Rapid în perioada 1997 - 1999. Cei doi au câștigat un campionat împreună.

Nume uriașe invitate la inaugurarea noului stadion Rapid

„Familia Rapid se reunește pe 26 martie. Nume grele vor fi la inaugurarea Giuleștiului, printre care Mugurel Buga, Ion Goanță, Vladimir Bozovic, Adi Iencsi, Jean Barbu, Viorel Hizo, Cristi Dulca, Ion Ionescu, Mircea Lucescu, Daniel Pancu, Dan Alexa, Rică Răducanu, Răzvan Raț, Dani Coman, Nicolae Stanciu, Ion Vlădoiu, Marius Măldărășanu, Bogdan Stelea, Viorel Kraus, Ion Motroc, Costin Lazăr, Dănuț Lupu, Ion Manu, Ovidiu Herea, Ionuț Mazilu, Vasile Maftei, Robert Niță, Ștefan Nanu, Vali Negru, Ionuț Voicu și mulți alții”, au comunicat giuleștenii.

Caracteristici stadion „Rapid - Giulești”

+1 FOTO
  • Capacitate: 14.000 de locuri
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Beneficii: pistă de atletism sub tribune, sală de sport sub „Peluza Nord”; 28 de spații de cazare pentru sportivi, spații administrative, magazin, zonă de mâncare, spații pentru mass media și VIP

Citește și alte știri despre Liga 1:

Mircea Lucescu revine pe banca Rapidului cu ocazia inaugurării noului stadion din Giulești

EXCLUSIV Flavius Stoican, replică după criticile lui Dusan Uhrin: „Există o eleganță a sufletului! Nu te duci într-o casă, iar apoi vorbești negativ”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
scandautor
scandautor  •  23 Martie 2022, 21:11
Postat de fcsarbitrii pe 23 Martie 2022, 20:25

probabil ca el sa fie,stiu doar ca era un mijlocas stanga din belgia ,tuns scurt si a iesit cel mai bun stranier din campionat si era titular de drept in echipa rapid.asa mai merita chemat si brazilianul ala de culoare care i-a facut pe consonari praf in acel 5-1 din giulesti,juca cu nr.7 parca.

Da-da, el e, Emmanuel Godfroid. Veste bună: nu doar că va veni la eveniment (o zice chiar el aici: https://www.youtube.com/watch?v=GIyvypwmmik), ba chiar se pare că va juca în meciul de old boys de la 18:30. Iar brazilianul de care zici e Cesinha și da, ai dreptate și în ce-l privește, ar fi frumos să fie invitat, era piesă de bază în Rapidul anilor 2000-2010.

fcsarbitrii
fcsarbitrii  •  23 Martie 2022, 20:25
Postat de scandautor pe 23 Martie 2022, 18:14

Emmanuel Godfroid e belgianul la care te referi? Într-adevăr, foarte bună sugestie, la fel ca și cea cu Spadacio. Să sperăm că organizatorii măcar i-au contactat, dacă nu se poate chiar să și vină. „Juliano Spadacio, Juliano Spadacio, Juliano Spadaciooo-aaaleee!” :-)

probabil ca el sa fie,stiu doar ca era un mijlocas stanga din belgia ,tuns scurt si a iesit cel mai bun stranier din campionat si era titular de drept in echipa rapid.asa mai merita chemat si brazilianul ala de culoare care i-a facut pe consonari praf in acel 5-1 din giulesti,juca cu nr.7 parca.

scandautor
scandautor  •  23 Martie 2022, 18:14
Postat de fcsarbitrii pe 22 Martie 2022, 20:31

uite cum scriu in episoade dar nu ar trebui uitati si ar trebui invitati,precum bozovici si spadacio,un belgian mijlocas stanga adus de rednic si daca vrea sa vina si pe bratu florin ca si el a facut parte din echipa campioana in 2003.

Emmanuel Godfroid e belgianul la care te referi? Într-adevăr, foarte bună sugestie, la fel ca și cea cu Spadacio. Să sperăm că organizatorii măcar i-au contactat, dacă nu se poate chiar să și vină. „Juliano Spadacio, Juliano Spadacio, Juliano Spadaciooo-aaaleee!” :-)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează