FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Marius Șumudică nu poate fi înduplecat » Nu va merge la inaugurarea stadionului Rapid

Marius Șumudică (51 ani) este în continuare supărat pe conducerea Rapidului, motiv pentru care refuză să fie prezent la inaugurarea stadionului Rapid.
Marius Șumudică (51 ani) este în continuare supărat pe conducerea Rapidului, motiv pentru care refuză să fie prezent la inaugurarea stadionului Rapid.

Articol de GSP - Publicat marti, 22 martie 2022 16:45 / Actualizat marti, 22 martie 2022 16:47

Marius Șumudică (51 ani) este în continuare supărat pe conducerea Rapidului, motiv pentru care refuză să fie prezent la inaugurarea stadionului Rapid.

Tehnicianul, liber de contract după despărțirea de Yeni Malatyaspor, și-ar fi dorit să preia Rapidul, clubul său de suflet. Oficialii clubului din Giulești au avut însă alte planuri.

Adrian Mutu a fost considerat omul potrivit pentru a prelua Rapidul, fapt care nu a făcut nimic altceva decât să îl dezămăgească și mai tare pe Marius Șumudică, având în vedere trecutul dinamovist al „Briliantului”.

Nici Daniel Pancu nu a fost foarte mulțumit de alegerea făcută de conducătorii clubului, însă până la urmă, fostul atacant a anunțat că va merge la inaugurarea noului stadion. Nu același lucru poate fi spus și despre Șumi.

Marius Șumudică nu va merge la inaugurarea noului stadion Rapid

Lucian Ionescu, ofițerul de presă al Rapidului, a confirmat că antrenorul în vârstă de 51 de ani nu va fi prezent, după ce a purtat o discuție cu acesta.

„Marius Șumudică a refuzat, am vorbit eu personal și a spus foarte politicos: «Nu te supăra pe mine, nu vin, motivele îmi aparțin» și mi-a închis gura. Cel puțin, așa mi-a spus mie. Dacă se răzgândește, e bine venit”, a declarat Lucian Ionescu pentru Prosport.

Citește și alte știri despre Liga 1:

Mircea Lucescu revine pe banca Rapidului cu ocazia inaugurării noului stadion din Giulești

EXCLUSIV Flavius Stoican, replică după criticile lui Dusan Uhrin: „Există o eleganță a sufletului! Nu te duci într-o casă, iar apoi vorbești negativ”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
argus
argus  •  22 Martie 2022, 21:49

Sumudica si caracter, notiuni incompatibile! Orice om cu scaun la cap, trebuie sa primească un refuz ca atare! Nu ai dreptul sa te consideri mai merituos decât "alesul"! Chestia cu "echipa mea de suflet" este de un melodramatism greţos, de ţaţă (peiorativ)! "sufletul" lui (cu rzonanta de Can-can) este acolo unde "miroase" a bani! Când era pe val (tempi passati!) nici o echipa din Romania nu-i mai era "de suflet"; FCSB? "Niciodata nu o merg acolo..."; Rapid? "deocamdata nu se pune problema..." iar cand s-a pus, "gurile rele" spun ca ar venit cu pretentii, sa i se aduca jucatori (4-5!), sa fie un contract pe n'şpe sezoane si nu in ultimul rand, salariu sa-i umple "teschereaua". Alegerea lui Mutu (sau a oricarui alt antrenor), s-a facut pentru ca ASA A CONSIDERAT PATRONUL si MANAGERUL ECHIPEI! Simplu, clar si de nediscutat! Primul investeste, sunt banii lui si dispune cum vrea de ei, iar managerul isi asumă raspunderea pentru performanta sportiva! Unde-i rolul lui Sumudica Acum, cand efemerele, iluzoriile contracte "de-afară" l-au l-au lăsat "pe dinafara", cel mai "pupă" pe Becali, cu pareri de rau ca nu a ar fi acceptat oferta acestuia, si cat "de suflet" îi mai este Rapidul! Mandria, se spune ca este apanajul prostului, dar Sumudica nu refuza sa meraga la meciul de inaugurare din "mandrie"! Nicidecum, ca nu are! Refuza doar ca &q

octavianus
octavianus  •  22 Martie 2022, 19:50
Postat de raul1985 pe 22 Martie 2022, 17:14

Nu mai dati cu hate in om. Nu a fost cel mai mare atacant al Rapid-ului, dar este in momentul de fata cel mai bun antrenor dat de Rapid (din fostii jucatori). Sincer omul asta a trait pt club si cand a avut prilejul sa vina a fost inlaturat. Trebuia sa pleca la FCSB cand a avut sansa. Pacat de el. Imi aduc aminte de Nae Manea.

Si Razvan Lucescu a jucat la Rapid este mai titrat si sunt convins ca este mai rapidist decat sumudica. Ma bucur ca nu vine. Sa stea cat mai departe de Rapid și el si amicii lui. Aerul Sambata va fi mai curat. Abia astept ! Din nou acasa .

1678029639035744
Nicolae Nedelcu  •  22 Martie 2022, 19:04

Paguba-n ciuperci ! Apropo, cate goluri a dat Sumudica, pentru Rapid, in meciurle cu steaua si dinamo ?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează