FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Marius Șumudică înapoi în Liga 1? Patronul a recunoscut: „Mă văd cu el peste două zile”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 mai 2019 19:31

Marius Șumudică este dorit de Astra Giurgiu, formație alături de care a câștigat titlul în Liga 1. Antrenorul a recunoscut asta, iar acum patronul echipei, Ioan Niculae, a anunțat că va avea o discuție cu „Șumi”.

Mă văd cu el peste două zile si discutam", a spus Ioan Niculae, pentru Pro X.

Patronul Ioan Niculae are în plan construirea unei echipe puternice, care să se bată cu FCSB și CFR pentru titlul de campioană.

„Nu ascund că am avut o discuţie cu Dani Coman şi cu domnul Niculae. Dar, în momentul de faţă, cred că va fi destul de dificil. Există discuţii şi probabil vor mai exista în această săptămână.

Ca linişte, Astra ar fi echipa la care vreau să lucrez, dar ca stadion, suporteri, ar fi Craiova. Se potriveşte cu nebunia mea, cu modul meu de a fi. Cred că aş fi făcut ca stadionul să fie plin, ca un vulcan", a dezvăluit Şumi ieri, la TV Digi Sport. 

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Denis Alibec nu se duce la CFR Cluj din fidelitate: „Nu-l trădez pe Ioan Niculae!” + 5 nume pe lista de transferuri a campioanei

Revoltă la TV! Cestor și Zoua au ieșit și au spus tot despre problemele de la Astra: „Impresarul îmi dă bani de chirie, mașină și mâncare! Nu se poate așa”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
robotucigas
robotucigas  •  30 Mai 2019, 16:12
Postat de Florin Dobrin pe 29 Mai 2019, 20:54

***

Oameni proști, crede-mă ca sunt atât de prosti acești idioți, ca nu este bine să-ți pui capul cu ei. Vorbește uneori invidia și prostia din ei.chiar sunt vai mama lor! Asa cine antrenează sau nu! Cine are probleme sau nu! Este problema lor, nu a unui terchea berchea *** ***. Este urat ce se întâmplă, și cum se vorbește. Iar presa ii lasă să vorbească, pentru că-i pierde și pe ăștia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robotucigas
robotucigas  •  30 Mai 2019, 16:07

Și ce mama dracu sa facă patronul ala? Sa mai aducă jucători ca să nu-i plătească. Ar trebui desființată echipa asta, chiar nu este prima data, și nici ultima dată! Iar tu spui sa revină? Sa revină, dar nu este corect față de fotbal. Vor începe toate sa nu mai plătească jucători dacă se continuă așa!

minell73
minell73  •  29 Mai 2019, 21:36
Postat de forza_nea_gigi pe 29 Mai 2019, 20:46

De Mimao nu zici nimic? Iar va baga Redmic in playout

De unde si pana unde mimao sau cum spuneti voi berbecutzii. Nu am nicio treaba cu dinamo.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează