FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

EXCLUSIV Marius Șumudică, la Rapid? Ce spun apropiații antrenorului: „E posibil, dintr-un punct de vedere”

Marius Șumudică / Sursă foto: Twitter Malatyaspor
Marius Șumudică / Sursă foto: Twitter Malatyaspor

Articol de GSP - Publicat marti, 15 februarie 2022 10:27 / Actualizat marti, 15 februarie 2022 11:07

Dorit de suporteri în Giulești, Marius Șumudică a apărut pe lista posibililor înlocuitori ai lui Mihai Iosif la Rapid. Totuși, șansele ca mutarea să se materializeze sunt extrem de mici, spun apropiați de-ai tehnicianului.

Bogdan Andone, fostul „secund” al lui Șumudică de la Astra Giurgiu, a analizat, în platoul GSP Live, o posibilă revenire a lui Șumi în Giulești.

Bogdan Andone: „Nu cred că Rapid se poate ridica la nivelul pretențiilor financiare ale lui Șumudică”

„Dintr-un punct de vedere, da, e posibil. Vorbesc din punct de vedere sentimental, gândindu-mă și la nebunia aceasta frumoasă care e acolo. 

Din punct de vedere financiar, nu! Nu cred că Rapidul se poate ridica în acest moment la nivelul pretențiilor financiare ale lui Șumudică. Știu că are discuții în țările arabe, la echipe de top, și știu foarte bine ce bani sunt acolo. E distanța ca de la cer la pământ”, a spus Bogdan Andone, la GSP Live. 

E posibil ca la Rapid să vină pe 10.000 de euro, atras de sentimente, dar nu cred că asta ar fi posibil și la alte echipe.

- Bogdan Andone, la GSP Live

Marius Șumudică (50 de ani) a mai antrenat la Rapid în sezonul 2010 – 2011. De-a lungul carierei, fostul atacant al giuleștenilor, a mai lucrat la Rocar, Inter Gaz, FC Național, Farul, Gloria Bistrița, Kavala, Astra, FC Brașov. FC Vaslui, U Cluj, Al Shaab, Chiajna, Kayserispor, Al Shabab, Gaziantep, Rizespor, CFR Cluj și Malatyaspor.

Marius Șumudică, pe 7 februarie: „Nu am cazmaua cu mine, nu mă apuc să-l sap pe Iosif”

Liber de contract după despărțirea de Malatyaspor, Marius Șumudică a apărut recent pe lista cu posibili înlocuitori pentru Mihai Iosif la Rapid.

„Nu vreau să mă compar cu Iosif. El își face treaba, nu vânez postul nimănui. OK, Rapid e echipa care mi-a dat cele mai mari satisfacții, echipa pe care o iubesc, dar nu se pune problema, deocamdată. Îi transmit lui Mihai Iosif să-și facă treaba cât mai bine. Nu am cazmaua cu mine, nu mă apuc să-l sap”, a declarat Șumudică pe 7 februarie, la Digi Sport

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Caracatița pentru titlu are tot mai multe tentacule! Cum încearcă FCSB și CFR Cluj să câștige cât mai multă influență

Mititelu Jr, dezlănțuit după ce echipa sa a pierdut derby-ul Craiovei: „Am asistat la o executie în direct” + Atac oribil la adresa lui Gică Craioveanu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  15 Februarie 2022, 11:28

....eliminarea play- blaturilor din fotbalul romanesc si revenirea la 18 echipe cu Buget asigurat ----insolventele sa se rezolve in LIga a -2-a !!! asta e solutia pentru fotbalul romanesc....

brentford
brentford  •  15 Februarie 2022, 11:23

Iar arunca gspeste bombe care se dovedesc a fi baloane de sapun. Si uite asa se face si norma de “articole”

Vezi toate comentariile (2)
Comentează