FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Marius Șumudică o exclude pe Rapid din lupta pentru titlu: „Nu are valoare!”

Marius Șumudică (51 de ani), noul antrenor al celor de la Al-Raed, o exclude pe Rapid din lupta pentru titlul din Liga 1.  / FOTO: Captură @OrangeSport
Marius Șumudică (51 de ani), noul antrenor al celor de la Al-Raed, o exclude pe Rapid din lupta pentru titlul din Liga 1. / FOTO: Captură @OrangeSport

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2022 08:55 / Actualizat joi, 30 iunie 2022 10:21

Marius Șumudică (51 de ani), noul antrenor al celor de la Al-Raed, o exclude pe Rapid din lupta pentru titlul din Liga 1. 

Rapid are planuri mari pentru anul viitor, unul în care clubul va sărbători 100 de ani de la înființare. Marius Șumudică taie elanul giuleștenilor. Consideră că lotul este mult prea slab pentru a face față unei lupte cu CFR Cluj și FCSB. 

Cu Andrei Cordea „vânat” de polonezi, FCSB s-a orientat către un fost dinamovist: „Iese golgheter în România, sunt convins”
FCSB
Cu Andrei Cordea „vânat” de polonezi, FCSB s-a orientat către un fost dinamovist: „Iese golgheter în România, sunt convins”

Marius Șumudică: „Nu o văd pe Rapid în lupta pentru titlu!”

„Nu, nu o văd pe Rapid în lupta pentru titlu. Rapid nu are valoare pentru a se bate la campionat anul ăsta. Din punct de vedere valoric al lotului de jucători nu are valoarea ca să-l ia. Nu contest valoarea lui Adi Mutu, cred că este un antrenor bun, care are un bagaj destul de bun din punct de vedere al metodelor de antrenament, având în vedere antrenorii cu care a lucrat. 

Dar din punct de vedere valoric lotul nu se ridică la nivelor celor de la CFR, la nivelul celor de la FCSB, chiar și celor de la Universitatea sau nu știu cum să să le zic pentru că nu vreau să-l supăr nici pe Rotaru, dar nici pe Mititelu”, a spus Marius Șumudică, într-o conferință ad-hoc susținută pe aeroportul „Henri Coandă”. 

Șumudică: „Sepsi și UTA sunt serioase”

În schimb, Șumudică are două favorite-surpriză: „Lupta va fi strânsă. Este și Sepsi, care se bazează pe un proiect serios, cu un antrenor italian de valoare. Mai este și UTA lui Poenaru, care a tot transferat, deci pentru Rapid va fi dificil să prindă și play-off-ul”.

VIDEO Florin Lovin și momentul în care nu-l poate ierta pe Marius Șumudică

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Cu Andrei Cordea „vânat” de polonezi, FCSB s-a orientat către un fost dinamovist: „Iese golgheter în România, sunt convins”

Rapid, înfrângere în primul amical din Austria » Echipa folosită de Adi Mutu + Când e următorul test

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
dandana
dandana  •  30 Iunie 2022, 09:36

Șumudicâ draga tu ești băgat în Arabia și Turcia. Nu mai ști ce se întâmplă în România, de e nu poate lua rapid campionatul? Băgăm pe Sepsi înainte. Sa nu uitam ca și anul trecut au adus și se băteau în play out. Ca nu se fac transferuri, pai pe cine sa aduci în locul lui Tavi Popescu sau Andrei Ivan? România nu-și permite să-l aducă pe Messi, Neymar sau Mbape. Eu cred c a la echipa dacă aduci anul 3-4 jucători este bine. Dacă jucători tai pot crește este bine, de ce sa aduci pe cineva care la anul nu se mai întoarce. Sunt destule cazuri cu străini care se relansează și fac asta. Apoi frate tu la ce antrenor bun antrenezi doar în Turcia la retrogradate și Arabia. Nu-l superi tu pe Rotaru, are el afacerile lui. Noi fani Craiovei suntem supărați după Reghe, dar ne dam cu seama ca fiecare antrenor trebuie sa aibe șansa de a demonstra. Sau nu au șansă ca nu ești tu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează