FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Nu mai e un secret! Marius Șumudică, ofertat de o nouă echipă din Superligă » GSP are detalii de la negocieri

Marius Șumudică rămâne în joc de glezne / Sursă foto: Arhivă GSP
Marius Șumudică rămâne în joc de glezne / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat joi, 24 august 2023 12:55 / Actualizat joi, 24 august 2023 14:34

În continuare șomer, Marius Șumudică nu duce lipsă de oferte. După mai multe săptămâni în care părea favorit s-o preia pe Universitatea Cluj - mutare care nu s-a mai realizat - o altă formație în criză din Superligă, FC Botoșani, a încercat să-l ademenească pe experimentatul antrenor.

Negocierile dintre Șumudică și clubul lui Valeriu Iftime nu mai sunt un secret, iar Gazeta Sporturilor a aflat detalii despre cum au decurs tratativele dintre cele două părți. 

Eugen Neagoe, înapoi în Superligă? Antrenorul dezvăluie: „Discuții telefonice cu 3 cluburi”
NEGOCIERI
Eugen Neagoe, înapoi în Superligă? Antrenorul dezvăluie: „Discuții telefonice cu 3 cluburi”

Finanțatorul moldovenilor l-a sunat pe antrenor pentru a-i înainta o ofertă, însă apropiații lui Șumi spun că e exclus ca tehnicianul de 52 de ani să dea curs propunerii.

În joc de glezne, Șumudică e dispus să aștepte o propunere din Arabia Saudită, chiar dacă va mai dura până când se va elibera un post în liga luată cu asalt de vedete în această vară

Valeriu Iftime recunoaște: „Am vorbit cu Marius Șumudică”

În prealabil, patronul botoșănenilor, Valeriu Iftime, a dezvăluit că a purtat o primă rundă de negocieri cu Șumudică:

„Am vorbit cu Marius Șumudică. A fost o discuție de principiu, dacă ar dori o asemenea provocare. Am stabilit câteva chestiuni de principiu.

I-am spus care sunt condițiile de la Botoșani. Trebuie să mai revenim la o discuție, dar nu a mai fost purtată, momentan. Nu pot să spun că a picat deocamdată o posibilă venirea a lui Marius Șumudică la FC Botoșani”, a precizat Iftime miercuri, conform iamsport.ro

După ce l-a concediat pe nelicențiatul Croitoru, Iftime caută de zor un antrenor cu experiență pentru a o prelua pe FC Botoșani, o echipă aflată în degringoladă. Cândva un club cu pretenții de play-off, Botoșaniul se zbate acum în subsolul clasamentului: ocupă penultimul loc, cu doar trei puncte acumulate în primele șase etape.

Marius Șumudică nu e dorit la FCSB

Oricât și-ar pierde Becali încrederea în Pintilii, el nu-l va angaja pe Marius Șumudică. Scenariul unei colaborări Gigi-Șumi a revenit în discuție din momentul în care tehnicianul a exprimat dezamăgirea că n-a fost el alesul Rapidului, clubul său favorit l-a preferat pe Bergodi.

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, spună însă că Șumudică nu va prelua niciodată banca tehnică a vicecampioanei României. 

Latifundiarul din Pipera e încă supărat după ce s-a întâmplat în urmă cu doi ani, când Șumudică se înțelesese din toate punctele de vedere cu FCSB și mai lipsea doar semnătura de pe contract. Atunci, Șumudică s-a răzgândit în ultimul moment și a devenit în cele din urmă antrenorul lui CFR Cluj.

„Șumudică nu va antrena niciodată FCSB. De unde până unde zic toți că Șumudică vine la noi? Eu vorbesc cu el în calitate de prieten, dar nu mă interesează să-l pun antrenor. Din cauza a ceea ce s-a întâmplat atunci am hotărât să nu mai vorbesc niciodată despre tema asta. 

El și-a cerut iertare. Noi stabiliserăm tot, iar după aceea a zis că el nu vine, că nu știu ce. La mine nu există să vină antrenor care să nu mă asculte. Noi am stabilit atunci ceva și s-a sucit. A recunoscut că a greșit, l-am iertat, și am rămas prieteni”, a precizat Becali, la „Liga Digi Sport”.

Steliștii care țin cu FCSB îl privesc și ei ca pe un adversar, nu-l pot trata ca pe un profesionist neutru. Ca să sublinieze că nu-l vor pe Șumi, suporterii l-au înjurat în timpul partidei cu Poli Iași

VIDEO Cornel Dinu a intrat în direct și l-a distrus pe Șumudică: „Mă uit la «Șoșodică» ăsta. Ce face este cerșeală!”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Un jucător poate rezilia cu Dinamo în orice moment. A ajuns spectator

EXCLUSIV Bișnița e în floare înainte de UTA - FCSB! Cât a ajuns să coste un bilet și cum au reacționat fanii: „Chiar nu vă e rușine?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  24 August 2023, 15:19
Postat de drdetampiti pe 24 August 2023, 14:57

Clingonianu’ asta se autopropune la toate echipele! De ce nu ramane el dor cu functia onorifica de antrenor fcsb? Doar el face schimbarile si echipa la fcsb!

Du-te de aici! El Primer Ciobandante face echipa și schi.bările la FCSB. Dacă ar veni Șumudică acolo, ori ar asculta ordinele din Pipeta, ori s-ar certa și ar pleca din staul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

drdetampiti
drdetampiti  •  24 August 2023, 14:57

Clingonianu’ asta se autopropune la toate echipele! De ce nu ramane el dor cu functia onorifica de antrenor fcsb? Doar el face schimbarile si echipa la fcsb!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează