FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Reacție vehementă după propunerea făcută azi la ședința LPF: „E ucigător! E crimă dacă vrei să joci așa”

Craiova și FCSB s-ar putea lupta pentru titlu în Antalya
Craiova și FCSB s-ar putea lupta pentru titlu în Antalya

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2020 21:13

Cluburile din Liga 1 au avut azi o întâlnire pentru a vorbi despre reluare competiției, iar una dintre propunerile agrate de toate echipele a fost jucarea meciurilor în Antalya, așa cum GSP.RO a dezvăluit. (Toate detaliile AICI)

Marius Șumudică, antrenor în Turcia, la Gaziantep, a vorbit despre planul Ligii Profesioniste de Fotbal și a criticat ideea de a juca meciurile în Antalya.

Marius Șumudică dezvăluie un gest de efect al lui Ilie Dumitrescu: „Jos pălăria în fața lui! Gusturile lui Ilie sunt aparte, e elegant și inteligent”

„Asta se discută și în Turcia. În Antalya sunt mai puține cazuri decât în restul țării. Dar intervin foarte multe probleme. În Antalya este un singur stadion mare. În rest, sunt campusuri care dau impresia unui joc amical, Nu poți capacita jucătorii. Asta în prima fază.

În plus, clima este o problemă. Este ucigător! Dacă te prinde luna iulie acolo, e ucigător. Pierzi totul! Sunt 37-38 de grade și o umiditate foarte mare. Nu poți duce antrenamentele și jocurile. E crimă dacă vrei să joci din trei în trei zile acolo! Îi distrugi pe jucători. Este extraordinar de greu. Sunt aproape 40 de grade acolo. Te deshidratezi, pierzi săruri minerale și electroliți.

Nu se poate să ajungi în formă maximă în 2-3 săptămâni. În opinia mea ai nevoie de cel puțin 5-6 săptămâni. Ar trebui pe 5 mai să începi pregătirea. Nu cred că se poate rezolva. Nici pentru Turcia nu se poate rezolva. Din punct de vedere al performanței nu există această soluție”, a declarat Marius Șumudică la TV Digi Sport.

VIDEO. Klaus Iohannis: „Din 15 mai toată lumea trebuie să poarte mască”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ionuț Negoiță, anunț de ultimă oră! A reluat negocierile cu spaniolii: „Am ajuns la un compromis! Sunt gata să ia clubul până pe 30” + o nouă ofertă pentru club

Anunț amenințător pentru Gigi Becali: „E discriminare! Jucătorii vor câștiga 100% procesele”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
1329046320625305
Tnume Maria  •  23 Aprilie 2020, 00:53

Google e cel mai tare traduce de parcă e un idiot ca să nu mai zic cu microfonul ăsta în loc de crimă scris clima îți de toate comedia faci asta în continuare

1329046320625305
Tnume Maria  •  23 Aprilie 2020, 00:52

salvare medic dat dat dat Ce face băieții jucătorii este ce fac jucătorii dacă ajung la spital question mark Asta e clima ce vor să facă știi

1329046320625305
Tnume Maria  •  23 Aprilie 2020, 00:50

dacă se accidentează unul și ajunge la spital E ca și un om mort ce fac ăștia îl înmormântează acolo la mijlocul terenului se pe groapa .????

Vezi toate comentariile (7)
Comentează