FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Șumudică nu cedează! Tehnicianul face noi declarații despre situația de la CFR Cluj: „Nu-mi dau demisia, am făcut programul pentru mâine”

Marius Șumudică / FOTO: Cristi Preda
Marius Șumudică / FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 august 2021 15:46 / Actualizat vineri, 27 august 2021 16:02

Marius Șumudică nu cedeză în fața amenințărilor patronului Neluțu Varga. Deși finanțatorul clujenilor s-a înțeles deja cu Dan Petrescu, Șumudică nu pare dispus să renunțe la postul său.

Antrenorul Marius Șumudică și jucătorii campioanei nu au fost lăsați să intre la antrenamentul din această dimineață, patronul Neluțu Varga luând decizia de a muta ședința de pregătire pentru ora 17:00. Șumudică a oferit noi declarații în urmă cu scurt timp. Tehnicianul refuză să demisioneze și spune că jucătorii nu vor participa la antrenamentul din această după-amiază, cel planificat de patronul Varga.

Marius Șumudică: „Eu am contract și nu pot să îmi dau demisia”

„Eu am făcut programul pentru mâine. Nu m-a sunat nimeni, eu tot aştept. Astăzi, stie toată lumea, am fost la antrenament şi nu am fost lăsat să intru. Diseară. jucătorii nu se vor duce la antrenament! Nu ştiu ce se întâmplă sau ce o să fie. Eu am contract si nu pot sa îmi dau demisia pentru că sunt pe primul loc în campionat şi sunt calificat în grupele Conference League!

Mâine echipa trebuie să intre în cantonament pentru meciul cu FCSB! Vom vedea! Deocamdată, clubul nu are jurist, nu are preşedinte... Nici nu ştiu cine şi când o să mă sune, dacă o să mă sune”, a declarat Șumudică, potrivit digisport.ro

Neluțu Varga vrea să scape de clauza din contractul lui Marius Șumudică

După meciul dintre CFR Cluj și Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2, Neluțu Varga, patronul campioanei României, a decis să îl demită pe antrenorul Marius Șumudică, odată cu întregul său staff.

Patronul CFR-ului și-a făcut dorința cunoscută public, dar contractul între cele două părți nu a fost încă reziliat. Motivul? Clauza de reziliere prevăzută în contractul antrenorului.

Din informațiile GSP.ro, dacă l-ar demite pe Marius Șumudică, Neluțu Varga ar trebui să îi plătească antrenorului 300.000 euro. Iar dacă i-ar demite colaboratorii din staff, aceștia ar avea de încasat 70.000 euro. Din acest motiv, Varga încearcă să îl șicaneze pe Șumudică prin diferite metode, astfel încât să îi provoace pe Marius Șumudică și pe colaboratorii săi din staff să renunțe la contract gratuit.

Un gest puternic în acest scop a avut loc în această dimineață. Patronul a mutat antrenamentul echipei de la ora 11:00 la 17:00 și le-a interzis antrenorului și jucătorilor accesul la stadion pentru ședința de pregătire programată dimineața.

Marius Șumudică și staff-ul tehnic al lui CFR Cluj, demiși 

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, și-a pierdut răbdarea după înfrângerea din returul play-off-ului Europa League. Nemulțumit de rezultatele echipei, dar și de o serie de prime din contractele fotbaliștilor despre care nu ar fi știut, Varga a decis să demită mai mulți oameni importanți din club! 

Decizia patronului de la CFR Cluj a fost transmisă în direct la TV de Radu Naum, moderatorul emisiunii „Fotbal Club”, de pe DigiSport. 

„Se confirmă, antrenorul principal Marius Șumudică și întregul lui staff au fost demiși. Se întoarce Dan Petrescu, Varga a transmis că toate contractele urmează a fi reziliate. Marian Copilu ne-a scris că a plecat el, nu a fost demis. Dar Varga a revenit printr-un SMS și l-a contrazis: «Nu a plecat el, l-am demis!». Patronul CFR-ului nu a dorit să intre în direct prin telefon. Se aude de Dani Coman președinte”, a anunțat Naum pe post.

VIDEO Imagini incredibile: bătaie în vestiarul CFR-ului, după înfrângerea cu Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Detalii din culise » Cum încearcă Neluțu Varga să scape de Marius Șumudică, „betonat” de o clauză consistentă

Plângere penală după altercația din vestiarul lui CFR Cluj » Comunicatul poliției + cine a făcut denunțul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
supereduardo10
supereduardo10  •  27 August 2021, 21:32
Postat de ionica007 pe 27 August 2021, 19:10

In contract scrie negru pe alb ca are ca obiectiv (unul dintre ele...) calificarea in CL sau EL. Nu si-a indeplinit obiectivul, cum se spune o cauza sportiva, asa ca ''la revedere''...

Sincer nu cred ca nu stie Sumudica ce scrie in contract :)) Deci CFR sau FCSB tot aceiasi *** :)) Vrei sa-l demiti foarte bine il chemi si negociezi cu el nu faci panara si cu cine te pui u? :)) Pai Shumi e un scandalagiu are gura mare tupeu si daca il calci pe coada se duce pana in panzele albe, acum trebuie sa plateasca clauza nu cred ca il mai poate imuia sa sacda din suma, litigiu la UEFA scrie pe ei :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionica007
ionica007  •  27 August 2021, 19:10

In contract scrie negru pe alb ca are ca obiectiv (unul dintre ele...) calificarea in CL sau EL. Nu si-a indeplinit obiectivul, cum se spune o cauza sportiva, asa ca ''la revedere''...

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  27 August 2021, 18:31
Postat de observator_ipohondru pe 27 August 2021, 18:11

Du-te Sumudica, tu nu vezi ca n-ai loc de intors? Macar acuma fii barbat!

De ce , si-au batut joc de el , sa-i plateasca clauza !!! ! Si mai spun ca ei sunt civilizati acolo !!!!!! Cat despre petrescu , m-am lamurit , fara obraz , fara demnitate , fara cuvant !!!!!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează