FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Detalii din culise » Cum încearcă Neluțu Varga să scape de Marius Șumudică, „betonat” de o clauză consistentă

Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj
Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj

Articol de - Publicat vineri, 27 august 2021 12:45 / Actualizat vineri, 27 august 2021 15:48

După meciul dintre CFR Cluj și Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2, Neluțu Varga, patronul campioanei României, a decis să îl demită pe antrenorul Marius Șumudică, odată cu întregul său staff.

Patronul CFR-ului și-a făcut dorința cunoscută public, dar contractul între cele două părți nu a fost încă reziliat. Motivul? Clauza de reziliere prevăzută în contractul antrenorului.

Neluțu Varga vrea să scape de clauza din contractul lui Marius Șumudică 

Din informațiile GSP.ro, dacă l-ar demite pe Marius Șumudică, Neluțu Varga ar trebui să îi plătească antrenorului 300.000 euro. Iar dacă i-ar demite colaboratorii din staff, aceștia ar avea de încasat 70.000 euro.

Din acest motiv, Varga încearcă să îl șicaneze pe Șumudică prin diferite metode, astfel încât să îi provoace pe Marius Șumudică și pe colaboratorii săi din staff să renunțe la contract gratuit.

Un gest puternic în acest scop a avut loc în această dimineață. Patronul a mutat antrenamentul echipei de la ora 11:00 la 17:00 și le-a interzis antrenorului și jucătorilor accesul la stadion pentru ședința de pregătire programată dimineața.

În imaginile surprinse de repoterii Pro TV, Șumudică spune: „Eu sunt antrenorul echipei, am antrenament, la ora 10 trebuia să fiu în bază. Vă rog să-mi permiteți să intru, oficial sunt antrenorul echipei. Dacă vreți să-mi dați drumul, dar dacă aveți vreun ordin să nu-mi dați drumul eu mă conformez, filmez că nu-mi dați voie să intru în bază și asta este.

N-am pățit așa ceva în viața mea, să venim să ne facem programul și să nu mi se permită să intru în bază... n-am pomenit de când mama m-a făcut”.

Marius Șumudică: „Cum să plec? Niciodată”

În pofida situației tensionate de la club, Șumudică îi dă planurile lui Varga peste cap. Acesta se gândește să nu demisioneze. „Cum să plec? Niciodată, nu o să plec niciodată. Am un mentor, Mircea Lucescu. Mircea Lucescu mi-a zis că în viaţa mea să nu-mi dau demisia. Nu îmi voi da demisia niciodată.

Pentru ce să plec? Când am numai victorii în Liga 1 şi sunt în Conference League, cum să plec? Trebuie să fiu nebun ca să plec”, a spus Șumudică în cadrul conferinței de presă ce a urmat meciului pierdut cu Steaua Roșie, scor 1-2.

Imagini incredibile: bătaie în vestiarul CFR-ului după înfrângerea cu Steaua Roșie Belgrad

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Detalii șocante despre bătaia de la CFR Cluj » Patronul și-ar fi trimis bodyguarzii la vestiare! Un jucător ar fi fost lovit cu pumnul în figură

Răzvrătire la CFR Cluj! Jucătorii amenință: „Nu mai mergem la antrenament” » Arlauskis, cel mai vocal: „Nu are cum să ne dea afară pe toți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (90)
geogeo
geogeo  •  27 August 2021, 20:57
Postat de ionica007 pe 27 August 2021, 15:06

Patronul CFR-ului a fost lucrat de Copilu si juristul clubului. Fara stirea lui Varga, au aparut clauze in contractele lui Sumudica si nu numai, despre care acesta nu stia nimic. Sumudica putea fi demis daca echipa nu se califica in EL fara pretentii financiare, acest lucru este de notorietate. CUM a aparut aceasta clauza de 300 000 (altii spun de 250 000) de euro?! Reactia patronului este fireasca.

Daca esti conducator si esti prost, esti de vina. Daca esti conducator si te prostesc subalternii, esti la fel de prost. Varga a stiut foarte bine ce aduce la CFR, numai ca i-a suras ideea sa-l aduca pe Sumpulica pentru ca sa para superior altora(in speta e vorba de Gigi Becali). Din pacate pentru el, s-a dovedit ca e chiar mai prost decat contraconcurenul lui, ceea ce e foarte greu, numai ca el a reusit. Bravo, domnu' Varga, tine-o tot asa!

sibelius
sibelius  •  27 August 2021, 20:41
Postat de cuviosul_pafnutie pe 27 August 2021, 17:24

Zici de bazaconiile lui Dinu cu banii de la Cluj pentru Dinamo?Pai de ce nu zici si de bazaconiile lui Becali care-in direct la tv-a bagat soparla ca a dat doua milioane lui Dinamo-(cand Dinamo i-a batut pe CFR-gol Adrian Cristea)-permitandu-i astfel echipei lui Becali sa prinda preliminariile UCL-in dauna CFR!Ca nici atunci nu a luat nimeni in serios si nu a facut nici o cercetare!Realitatea-fata de povestea lui Dinu- e un pic diferita!Maior(seful SRI)i-a pus in vedere lui DINU(nu lui Dinamo)sa se potoleasca cu loby-ul pe care il facea printre jucatori ca sa se lase batuti de...echipa lui Becali!

Realitatea e ca toti dau/au dat. Arpi bacsi umbla cu valiza si in liga a II-a. E drept, atunci valizele nu erau interzise. Iar "plantarea" de jucatori imprumutati prin toata liga I nu e nici ea necunoscuta.

florar
florar  •  27 August 2021, 17:55
Postat de ionica007 pe 27 August 2021, 16:11

Citatul este din alta publicatie, nu sunt vorbele lui Stucan, cum s-ar putea intelege. La Stucan sunt doar ''puncte-puncte''...

Citeste asta...,,Detalii șocante despre bătaia de la CFR Cluj » Patronul și-ar fi trimis bodyguarzii la vestiare! Un jucător ar fi fost lovit cu pumnul în figură,,....Si asta...,,În cadrul emisiunii GSP Live, moderatorul Costin Ștucan a oferit detalii șocante venite dinspre surse apropiate de club. Conform acestora, Neluțu Varga și-ar fi trimis bodyguarzii să îi bată pe președintele Marian Copilu și pe juristul Ioan Ivașcu, iar jucătorii ar fi sărit să îi apere pe oficiali. ,,

Vezi toate comentariile (90)
Comentează