FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Marius Șumudică, ultimatum pentru Alex Ioniță: „Altfel, stai în tribună şi spargi seminţe”

Alexandru Ioniță
Alexandru Ioniță

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 mai 2019 14:48

Marius Șumudică, antrenorul lui Al Shabab, a analizat situația mijlocașului Alex Ioniță, 24 de ani, cel care i-a fost elev la Astra. Tehnicianul a spus că jucătorul trebuie să muncească mai mult dacă vrea să joace.

„Îi recomand să treacă peste confortul de care dă dovadă. Uneori trebuie să îl biciuieşti, chiar dacă e un tip care nu suportă. Să treacă dincolo de confortul de zi cu zi și să nu se mulţumească cu puţin. Potenţial are.

E unul dintre cei mai buni şi tehnici jucători pe care eu i-am antrenat. Lovește mingea cu ambele picioare și nu pierde timpul să o pună de pe stângul pe dreptul. Dar trebuie să muncească.

Oriunde e bine să te duci să joci. Altfel, stai în tribună şi spargi seminţe. Îl mai vezi pe unul în tribună că doarme în spatele tău, altul sparge seminţe şi eşti şi tu pe acolo în loc să fii în teren. E jalnic”, a declarat Marius Șumudică potrivit TV Telekom Sport.

2016e anul în care Alex Ioniță a câștigat titlul cu Astra, sub comanda lui Șumudică

23 de meciuri are Alexandru Ioniță la CFR Cluj

La returul semifinalei Cupei, Astra - CFR Cluj 2-2, Alex Ioniță a fost titular și a fost schimbat în minutul 35. După meci, antrenorul Dan Petrescu l-a criticat dur pe mijlocaș. (Detalii AICI)

Citește și: 

Gigi Becali l-a sunat pe Marius Șumudică după FCSB - Astra: „Era abătut, săracul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează