FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCU CRAIOVA 3-2

Marius Șumudică, recital după prima victorie cu CFR Cluj în Liga 1: „Opriți-vă! Am câștigat pentru că mă duce bibilica!” + critici pentru echipă: „Lipsă de responsabilitate”

Marius Șumudică a făcut băi de mulțime alături de suporterii CFR-ului / Captură Digi Sport
Marius Șumudică a făcut băi de mulțime alături de suporterii CFR-ului / Captură Digi Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iulie 2021 23:59 / Actualizat sambata, 17 iulie 2021 00:09

Marius Șumudică, tehnicianul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre victoria la limită reușită de campioană în fața lui FCU Craiova 1948, scor 3-2

Șumudică n-a trecut peste erorile comise de propria defensivă, însă l-a taxat și pe Radu Petrescu, cel care i-a refuzat CFR-ului un penalty.

„Ce emoții să ai? Am avut 13, 14 situații. Suntem abonați la două companii de statistică. Am avut peste 120 de atacuri, dintre care 89 periculoase. Eu am fost atacant. Îmi pregătesc echipa să marcăm, nu ajungem întâmplător acolo. Noi nu jucăm lungă și pe a doua. Am luat goluri din faze fixe, trebuie să reglăm acest lucru pentru că asta e lipsă de responsabilitate

Am avut un penalty clar. Trebuie făcut ceva. Nu se poate așa ceva! Să facă ceva cu VAR-ul. Îmi pare rău de Radu Petrescu, dar nu se poate! Nu sunt adeptul fotbalului închis, îmi doresc să fac spectacol și să-i aduc pe suporteri la stadion”, a declarat Șumudică. 

Marius Șumudică: „Am câștigat pentru că mă duce bibilica!”

„Am văzut și unele comentarii răutăcioase, dar eu zic că jucăm un fotbal frumos și sper să aducem din ce în ce mai multă lume la stadion. Sper că voi face și din CFR Cluj, așa cum am făcut la Gaziantep, o echipă care să joace frumos. 

Lumea s-a săturat de lungă și pe-a doua! Nu vreau ca băieții să facă bătături pe laba piciorului doar degajând mingile. Îmi felicit jucătorii. Eu sunt ca un meditator care își pregătește elevii pentru Bacalureat. Am avut lacune, pe care sper să le rezolvăm. Domnilor care sunteți în studio, am câștigat pentru că mă duce bibilica! Vă mulțumesc frumos și mai opriți-vă cu criticile!”, a spus Marius Șumudică, la microfonul Look+. 

CFR va avea iar un cuvânt greu de spus la campionat 
- Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj

Ciprian Deac: „Veneam după o rușine” 

„Importantă e victoria. Veneam după o rușine. Am fost foarte supărați pentru ce s-a întâmplat cu Banja Luka, nu ne-am putut uita unii la ceilalți. E bine că ne-am calificat și am avut o reacție. A fost un dezastru, o umilință, cred că niciun jucător nu s-a putut uita în oglindă după acea partidă. Nu am fost agresivi acolo, ne-am dus relaxați și cred că acest lucru ne-a costat. 

Știam că vom avea un meci dificil astăzi. Era foarte important să ne revenim mental. Am condus cu 2-0, dar s-a făcut 2-2. Echipa joacă un fotbal plăcut, avem ocazii, dar nu suntem la fel de concentrați pe faza defensivă. Trebuie să ne revenim foarte repede, știm foarte bine că apărarea câștigă campionatul. Prefer să câștigăm meciurile cu 1-0”, a spus Deac.

Citește și alte știri de actualitate: 

CFR Cluj - FCU Craiova 3-2 » Primul thriller al sezonului! Mutu i-a făcut viața grea lui Șumudică

Ca în vremurile bune! Ultrașii Craiovei au făcut show în „Gruia”, la revenirea lui FCU în Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
ovidiu1
ovidiu1  •  17 Iulie 2021, 21:51
Postat de adrianyo pe 17 Iulie 2021, 00:26

CFR a castigat 4 campionate urmand o ideologie de joc care se baza pe defensiva in detrimentul ofensivei. De aici lipsa de spectacol. Acum, daca va reusi sa impuna o ideologie ofensiva , care genereaza si spectacol, eu cred ca va face pasul spre "next level" daca vor avea rezultate. Pt cupele europene...cine da mai multe goluri, merge mai departe.

Nu vor reusi cu ofensiva, nu au oameni pentru asa ceva si nu e stilul lor oricum.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  17 Iulie 2021, 15:34

unde te duce ...bibilica?

ekneb
ekneb  •  17 Iulie 2021, 12:29
Postat de ionica007 pe 17 Iulie 2021, 10:55

Sa-ti dai cu parerea despre ceva ce nu ai vazut si nici macar nu ai citit este ceva de domeniul grotescului...:).... Credeam ca numai nevasta-mea le stie pe toate!

Cred ca nevasta ta stie de asemenea ca daca factura de gaz e prea mare... arbitrul e de vina, daca benzina e prea scumpa.... arbitrul e de vina.... daca afara e prea cald.... arbitru e de vina, stie toate astea pt ca tu ai informat o , eu doar constat ca in ro, nu se mai poate juca nici macar un meci neimportant fara sa se faca scandal pe tema arnitrajului.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează