FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Absență importantă la CFR Cluj în derby-ul de la Craiova! Dan Petrescu nu poate miza pe un atacant important

CFR Cluj- Universitatea Craiova (foto: Imago)
CFR Cluj- Universitatea Craiova (foto: Imago)

Articol de - Publicat sambata, 05 februarie 2022 10:24 / Actualizat sambata, 05 februarie 2022 11:14

Dan Petrescu (54 de ani) nu se va putea baza în deplasarea pe care CFR Cluj o face Craiova, pentru meciul cu Universitatea, pe serviciile noului transfer, Marko Dugandzic (27 de ani).

  • Meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj începe la 21:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV pe Digi, Look și Telekom

Atacantul croat a absentat și etapa trecută, în confruntarea de pe teren propriu cu FC Botoșani, partidă terminată la egalitate, scor 1-1.

Dan Petrescu, înaintea deplasării la Craiova: „Echipa merita mai multe puncte” + Antrenorul campioanei se teme de meciul cu oltenii
CFR CLUJ
Dan Petrescu, înaintea deplasării la Craiova: „Echipa merita mai multe puncte” + Antrenorul campioanei se teme de meciul cu oltenii

Marko Dugandzic nu joacă în meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj

CFR Cluj caută la Craiova primul succes din anul 2022, după ce în primele etape din ianuarie a bifat doar două remize. Antrenorul Dan Petrescu se confruntă însă cu probleme de efectiv înainte de deplasarea în Bănie. 

Atacantul Dugandzic, ajuns în curtea clujenilor în această pauză competițională, nu va fi prezent pe stadionul „Ion Oblemenco” din cauza unor probleme personale. Dugandzic a plecat din România în Croația în urmă cu o săptămână pentru a fi prezent la înmormântarea tatălui său.

Din păcate Marko are o problemă de familie, nu s-a întors și nu are cum să evolueze la Craiova. 

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Dugandzic a debutat cu FCSB

Atacantul transferat de la Sochi a debutat la echipa feroviară în derby-ul pe care CFR l-a susținut pe Arena Națională în compania celor de la FCSB, partidă terminată la egalitate, scor 3-3.

5minute a evoluat Dugandzic în tricoul CFR-ului în deplasarea de la București

Dugandzic, entuziasmat la revenire

Marko Duganzdic a revenit în Liga 1 la mai bine de un an de la despărțirea de FC Botoșani. Prestația solidă pe care a avut-o în tricoul moldovenilor, atunci când a marcat 11 goluri în 20 de partide, l-a adus în atenția campioanei CFR. 

Întoarcerea în România îi dă numai motive de bucurie, iar la primul interviu pe care l-a oferit pentru CFR TV a declarat că speră să repete evoluțiile bune și în tricoul ardelenilor.

„Mă bucur să fiu parte a familie CFR. Totul s-a întâmplat foarte repede, eram în vacanță, în Croația, am fost sunat de CFR Cluj și ei au avut oferta cea mai concretă. Oferta a fost bună și pentru Sochi, dar și pentru mine, așa că am decis să semnez. 

De fapt, de când am fost la FC Botoșani, am spus că o să revin într-o zi în România. Sunt foarte fericit aici, toată lumea știe ce fel de club este CFR. E un pas mare pentru mine, pentru că vreau să câștig trofee și sper că vom reuși asta cât de repede”, a declarat Duganzdic după ce a semnat cu echipa din Gruia.

500.000 de euroeste cota de piață a lui Dugandzic, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de CSU Craiova - CFR Cluj

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

CFR Cluj poate pierde gratis 3 jucători » Niciunul nu și-a prelungit contractul

Universitatea Craiova, față în față cu „sperietoarea” Deac » Cifre impresionante pentru liderul lui CFR Cluj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează