FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI

CS Mioveni a transferat jucătorul trecut prin curtea lui Hagi: „Am întrebat la club despre el”

Marquinhos Pedroso, în stânga, în perioada de la Farul // sursă foto: Imago Images
Marquinhos Pedroso, în stânga, în perioada de la Farul // sursă foto: Imago Images

Articol de , - Publicat joi, 02 februarie 2023 12:50 / Actualizat joi, 02 februarie 2023 12:50

CS Mioveni l-a transferat pe fundașul stânga Marquinhos Pedroso (29 de ani), adus de la Liepaja, din Letonia. Brazilianul a mai evoluat în România în 2021, la Farul.

La conferința de presă de astăzi, premergătoare meciului cu Sepsi OSK, CS Mioveni a anunțat și cel mai recent transfer, fundașul stânga brazilian Marcos „Marquinhos” Pedroso, venit din Letonia, de la Liepaja.

Pedroso a semnat un contract valabil un an și jumătate și a oferit primele declarații din postura de jucător „galben-verde”.

„Să-ți fie rușine, Vînă!” » Rotaru a reacționat ferm, după ce jucătorii Craiovei i-au cerut 7,5 milioane de euro: „Măcar Hanca a venit ca un mercenar”
CSU CRAIOVA
„Să-ți fie rușine, Vînă!” » Rotaru a reacționat ferm, după ce jucătorii Craiovei i-au cerut 7,5 milioane de euro: „Măcar Hanca a venit ca un mercenar”

CS Mioveni l-a transferat pe Marquinhos Pedroso, ex-Farul

„Când am primit oferta, am început să-mi sun cunoștințele și am putut vedea că planurile sunt bune. Am încredere în acest proiect. Am mai jucat în România, am ceva experiență în acest campionat.

Cu Viitorul (n.r. - acum Farul) nu am fost în aceeași situație, am jucat în play-out, dar am câștigat aproape toate meciurile și am luptat pentru Conference League. Am încredere că este posibil și aici. O luăm meci cu meci, fiecare partidă va fi ca o finală”, a precizat Pedroso.

Nicolae Dică: „M-am interesat la Farul despre el”

Antrenorul Nicolae Dică are așteptări mari de la apărătorul sud-american:

„Îmi doresc foarte mult să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul. Este un jucător pe care l-am urmărit, îl știam de când a fost la Farul. Îi cunosc calitățile, îi știu și caracterul, m-am interesat la club și am primit doar referințe bune despre el. Am decis să-l aducem, aveam nevoie de un fundaș stânga cu experiență.

S-a antrenat în Brazilia cu un preparator fizic, dar nu este la 100%. Vom vedea în funcție de feedback-ul primit de la el ce decizie voi lua duminică”.

La Farul, Pedroso a jucat 11 meciuri. Cea mai lungă perioadă a petrecut-o în campionatul Braziliei, dar are meciuri și în MLS, Ungaria, Turcia și Bulgaria.

Mai multe știri din Liga 1: 

Interviu cu rapidistul care studiază psihologia și învăță singur limba română

„Sunteți hater!” » Mihai Rotaru, implicat într-un schimb de replici la TV: „Acum nu vă convine?”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează