FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

EXCLUSIV // VIDEO Un belgian care nu mai joacă în Liga 1 vrea un apartament la Cluj Napoca: „M-am atașat de acele locuri. Nu pot uita oamenii, supa și muzica lui Tzancă Uraganu!”

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2024 11:02 / Actualizat joi, 25 ianuarie 2024 11:08

Martin Remacle, 26 de ani, s-a declarat îndrăgostit de U Cluj și de orașul de pe malul Someșului și a anunțat ce plan are pentru viitor. Totodată, mijlocașul belgian a povestit ce anume a reținut din experiența sa în România.

Martin Remacle, 26 de ani, joacă de șapte luni la Korona Kielce, în Ekstraklasa, îi place și în Polonia, dar a povestit că inima i-a rămas la Cluj Napoca. Îndrăgostit iremediabil de U, după ce a contribuit decisiv în 2022 la promovarea formației în Liga 1, după ce a jucat finala Cupei României cu „Șepcile roșii” în mai 2023.

Cine arbitrează Universitatea Craiova - FCSB » A provocat scandal imens cu deciziile sale la un meci al roș-albaștrilor din acest sezon
Craiova - FCSB
Cine arbitrează Universitatea Craiova - FCSB » A provocat scandal imens cu deciziile sale la un meci al roș-albaștrilor din acest sezon

Belgianul a sosit în țara noastră în iulie 2020, în plină pandemie, la Pandurii Târgu Jiu. A ajuns ulterior la FC Voluntari, FC Botoșani și U Cluj. Capitala Transilvaniei a avut un impact uriaș asupra tânărului. A recunoscut-o deschis. Și după ce a plecat de la „Șepcile roșii”, s-a mai întors în oraș, ca simplu turist! Și are planuri mari pentru viitorul apropiat.

Martin Remacle are planul făcut pentru viitor: un apartament în Cluj Napoca

„Mi-au plăcut București și Cluj. Botoșani și Târgu Jiu au fost doar parte din proces. Dacă e să mă întorc, la Cluj revin! M-am atașat de România. Poate o să-mi cumpăr un apartament. Nu știu dacă voi investi în afaceri, dar un apartament...

+3 FOTO

Da, știu despre informația că orașul Cluj Napoca este în top 10 la nivel european, ca stil de viață, am citit știrea. (râde). Orice informație în care apare numele Cluj, o cunosc! Am mulți prieteni de acolo pe Facebook și de aceea sunt la curent cu multe informații. Organizarea orașului este bună, mie mi-a plăcut", a declarat Remacle într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

44 de meciuri, 6 goluri și 3 assist-uri a adunat Remacle pentru U Cluj

7 goluriîn 20 de meciuri a reușit Remacle pentru Korona Kielce, având și un assist

Experiența belgianului Martin Remacle în România: de la mâncare la manele

A locuit în diverse zone din România, dar la Cluj Napoca i-a plăcut cel mai mult. Și în Capitală a fost OK pentru el, dar la Cluj a fost altceva.

Cu mâncarea m-am împăcat mai puțin. Pot mânca orice, la Cluj mi-a plăcut tot, mai ales supa, care este top. Aaa, și mai sunt papanașii, mi-au plăcut mult.

- Martin Remacle, mijlocaș Korona Kielce

„Am trăit multe chestii amuzante și bune la Cluj. Muzică? Manele! Când eram liber, am fost la niște party-uri pe «Piezișă»! (râde) Normal că-mi aduc aminte de «Așa sunt zilele mele!», Tzanca Uraganu, mai ascult cu prietenul meu, Brici (n.red.- românul Marius Briceag, și el la echipa poloneză). Ca fapt divers, sunt la a treia echipă cu acest om, Voluntari, U Cluj și Korona, cred că mă urmărește”, a mai povestit belgianul.

Cu românii nu am avut niciodată ceva negativ, oamenii sunt buni. Nu e ceva care să mă fi deranjat. Dacă ar fi fost, nu m-aș întoarce mereu în România.

- Martin Remacle, mijlocaș Korona Kielce

Match Quiz Dinamo - Rapid
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Dinamo - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO. Belgianul Martin Remacle vrea să-și cumpere apartament la Cluj Napoca

Citește și alte știri:

Ce răsturnare: a jucat în Rapid - Dinamo din tur, acum tocmai și-a dat clubul în judecată!

A refuzat-o pe Dinamo și explică de ce n-a mai ajuns la alb-roșii: „Nu chestii despre bani, altceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mihneailie030
mihneailie030  •  25 Ianuarie 2024, 14:30

Adevărul este ca pentru muzica lui Tzanca, se merită să ramai definitiv în România. Respect! Atâtea articole de proastă calitate nu le puteți găsi decât la gsp, cu litere mici, întrucât este un ziar mic... Folosit pentru pești, știți dvs...

mihai_capraru
mihai_capraru  •  25 Ianuarie 2024, 13:10

Intrebare: Toti fotbalistii sunt *** sau toti *** sunt fotbalisti?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  25 Ianuarie 2024, 12:37
Postat de cpt.ahab pe 25 Ianuarie 2024, 11:18

Iar articol cu *** ăsta?! Auzi la el: "muzica" lui Tzancă Uraganu'! Nu, mulțumesc, du-te înapoi în țărișoara ta, de-ăștia ca tine avem destui aici. Încă o dată se dovedește că răul e molipsitor, nu binele. Răului doar trebuie să-i deschizi ușa și intră nestingherit, binele necesită efort, de aceea e mai greu de obținut.

Deci e vina belgianului ca manelele sunt populare la Cluj. Acum ca Remacle nu mai joaca in Romania, sigur sigur nu se mai asculta manele.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează