FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Măsuri de criză la CFR Cluj » Conducerea a decis: pleacă gratis din Gruia!

CFR Cluj speră să-l convingă pe Runar Sigurjonsson (31 de ani, mijlocaș central) să accepte un salariu mai mic și i-a propus lui Mike Cestor (29 de ani, stoper) prelungirea contractului cu bani mai puțini
CFR Cluj speră să-l convingă pe Runar Sigurjonsson (31 de ani, mijlocaș central) să accepte un salariu mai mic și i-a propus lui Mike Cestor (29 de ani, stoper) prelungirea contractului cu bani mai puțini

Articol de - Publicat joi, 30 decembrie 2021 10:24 / Actualizat joi, 30 decembrie 2021 11:01

CFR Cluj speră să-l convingă pe Runar Sigurjonsson (31 de ani, mijlocaș central) să accepte un salariu mai mic și i-a propus lui Mike Cestor (29 de ani, stoper) prelungirea contractului cu bani mai puțini. Islandezul și Denis Alibec (30 de ani, atacant) câștigă enorm, peste 30.000 de euro lunar de fiecare!

CFR a realizat că salariile fotbaliștilor costă prea mult și încearcă să le mai reducă. Vișiniii vor să scape de câțiva jucători, iar altora speră să le modifice contractele astfel încât nota de plată a clubului să fie micșorată.

Doi fotbaliști de la CFR Cluj au fost propuși la FCSB » Ce a spus Mihai Stoica: „Pe cine să intereseze?”
FCSB
Doi fotbaliști de la CFR Cluj au fost propuși la FCSB » Ce a spus Mihai Stoica: „Pe cine să intereseze?”

Măsuri de criză la CFR Cluj

E posibil ca împrumutul lui Alibec de la Kayserispor să fie întrerupt încă din iarna aceasta, deși înțelegerea a fost încheiată până în vara anului viitor. Denis e plătit la Cluj cu 370.000 de euro pentru 11 luni, perioada din contractul său.

Alt fotbalist pe care conducerea încearcă să-l convingă să renunțe la niște bani e Sigurjonsson. Islandezul în vârstă de 31 de ani e greu de dat afară, fiindcă acordul lui cu clubul e valabil până în iunie 2023. Oficialii speră să-l determine să accepte bani mai puțini.

El e plătit cu 20.000 de euro lunar, însă mai beneficiază, conform contractului, de niște bonusuri necondiționate de performanțe, de timpul petrecut pe teren. Cu tot cu bonusuri rezultă o medie de 35.000 de euro pe lună, acesta e venitul lui Sigurjonsson la CFR.

În sezonul acesta a fost titular doar în șase partide, a încetat să mai fie un jucător foarte important din momentul în care a revenit Dan Petrescu pe bancă. Noul antrenor i-a readus pe Bordeianu și pe Culio, doi dintre favoriții săi, și a mizat mai des pe ei doi.

Mike Cestor pleacă liber de la CFR Cluj

De la Cluj e posibil să plece în curând și Mike Cestor. Fundașul central francez are 29 de ani și mai e legat de vișinii prin contract până în vara viitoare, după care va putea pleca oriunde liber. Cestor are dreptul să semneze cu oricare club interesat de el, începând cu 1 ianuarie, atunci când va intra în ultimele șase luni din contract.

Mike e plătit cu 14.000 de euro lunar și conducerea i-a transmis că ar fi interesată de extinderea înțelegerii, cu condiția ca apărătorul să accepte să câștige mai puțin. Cestor exclude o astfel de alegere, așa că mai sunt șanse minime ca el să continue în Gruia. Va pleca gratuit, așa cum a și venit atunci când a fost adus de la Astra.

Măsuri de criză la CFR Cluj » Conducerea a decis: pleacă gratis din Gruia!
FOTO: Cestor a jucat 10 meciuri în acest sezon de Liga 1 (Imago)

25.000 de euroîncasează lunar Keșeru la FCSB. El și Budescu sunt fotbaliștii pe care Becali îi plătește cel mai bine. „Budi”, remunerat la fel, trebuie să găsească în curând un club nou, fiindcă și Gigi urmărește să scadă costurile

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

CFR și FCSB se luptă pentru unul dintre cei mai în vogă jucători din Liga 1 » Hagi l-a dat afară, acum se poate bate la titlu!

Primul jucător care e gata să plece de la CFR Cluj: „A fost anunțat că nu mai intră în calculele lui Petrescu”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (32)
balotelli
balotelli  •  31 Decembrie 2021, 05:15

Când în secțiunea de comentarii la un articol despre CFR apar doar contre între fanii altor echipe, fără vreo legătură cu subiectul, pot fi invocate doar 2 variante explicative: ori campioana are un număr de sustinatori extrem de restrans, fapt confirmat de altfel și prin prezența spectatorilor cu sau fără certificat verde la partidele alb-vișiniilor, ori acei susținători sunt de un cu totul alt calibru, considerând ca s-ar injosi prea mult să-și murdărească degețelele tastând pe un site de can-can.

paolo16
paolo16  •  31 Decembrie 2021, 04:36
Postat de balderis pe 30 Decembrie 2021, 17:06

Acuma nu stiu daca Burca la avut pe Vinicius langa el , sau Vinicius la avut pe Burca langa el !? Spun asta pentru-ca fara Burca , Vinicius nu mai joaca nimic !

Balderis nu era un tip educat, dar era haios. Tu, ca și limbaj și ortograf, ești la nivel de prescolari si nici haz nu ai.

remarque
remarque  •  30 Decembrie 2021, 20:50
Postat de geogeo pe 30 Decembrie 2021, 12:58

Cum e sa fii de vreo 6-7 ani in Liga 2 si sa faci pe prostul ironizandu-i pe unii care sunt pe locul 2 in Liga 1? Cum e sa o iei peste bot de la Selimbar sau Astra care are numai juniori in echipa si dupa aia sa "te razi" de altii?

cum e sa nu ai nume si stadion? Cum e sa fii suporterul unui club detinut de un puscarias? Cum e sa depinzi de mofturile lui? U va exista cat va exista fotbal in Romania, FCSB exista pana exista sau pana se plictiseste patronul. Adica un timp foarte limitat. Apropo, am jucat la Bucuresti(pentru ca v-ati temut sa jucati cu noi pe Cluj Arena si ati tras sfori sa se joace la capitala) finala cupei din 2015. Efectiv nu v-am auzit gura pe stadion desi ati castigat. Noi care am retrogradat in acel an v-am dat clasa. Nu ai insa cum sa intelegi si nici nu am pretentii de acest fel de la tine. Fiind suporter de rezultat esti foarte limitat la acest capitol si ar fi prea mult pentru tine.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează