FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FC BOTOŞANI

Meciul dintre Voluntari şi Botoşani putea fi marcat de o tragedie

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 august 2015 18:36

În minutul 3 al partidei din etapa a cincea dintre FC Voluntari şi FC Botoşani un duel ce părea simplu se putea transforma într-o tragedie.

Dan Roman, 29 de ani, atacantul moldovenilor, a sărit la cap cu un adversar, însă a aterizat prost şi s-a lovit puternic cu capul de gazonul de pe "Ştefan cel Mare".

Fotbalistul Botoşaniului s-a chinuit aproximativ un minut să se ridice de la pămînt şi din fericire a putut continua partida. Astfel de căzături sînt foarte periculoase pentru coloană.

Accidentare groaznică în 2013

Roman a suferit o accidentare extrem de urîtă în urmă cu doi ani, mai exact pe 19 decembrie 2013, la un meci între FC Botoşani şi Gaz Metan.

Acea zi începuse bine pentru fotbalist. Deschisese scorul în minutul 5, partida avea să se încheie 2-2 între moldoveni și ardeleni, dar spre finalul primei reprize, în minutul 38, cariera i-a fost pusă în pericol. Dan Roman a suferit una dintre cele mai îngrozitoare accidentări din Liga 1, Ciprian Dinu avînd o intrare criminală. Atacantul s-a ales cu dublă fractură, de tibie şi peroneu, și a fost obligat să stea 9 luni departe de gazon.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează