FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fostul medic de la Dinamo, atac violent la Mihai Popescu: „Cine te susține, ordinarule?! Mai şi râzi ca un bou pe la interviuri!”

Mihai Popescu, Dinamo
Mihai Popescu, Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iunie 2020 11:41 / Actualizat vineri, 26 iunie 2020 13:26

Adrian Motoacă, fost medic de la Dinamo, a avut o ieșire nervoasă pe facebook, unde l-a atacat violent pe Mihai Popescu. 

Mihai Popescu a primit nota 2, urmare a unei evoluții dezastruoase cu FCSB, 0-3. Motoacă a postat un comentariu jignitor pe facebook:

„Bă, băiatule, lasă-ne! Eşti bun numai de miştouri pe teren la antrenament, faci vâlvă şi inciţi la scandal în vestiar. Te duci să te plângi la conducere cu alte 2 specimene că nu îl vrei pe doctor, că nu lucrezi cu kinetoterapeut, bei prin camere în cantonament, nu eşti de acord cu punere de antrenori. 

Înainte de Botoşani ai părăsit echipa din cantonament, inciţi la greve. Cine eşti tu, băi, băiatule? Ai râs în nasul unui întreg staff şi al colegilor la Săftica după ce ai plecat şi ţi-ai luat liber. Cine te mai susţine, băi, ordinarule?! Că ne-ai ridicat tensiunea la toţi! Mai şi râzi ca un bou pe la interviuri! Păi tu ai refuzat să îmbraci tricoul lui Dinamo! Ce ar mai fi de spus??? Tu eşti om la interviuri să reprezinţi Dinamo!”, a scris Adrian Motoacă, fostul medic de la Dinamo, citat de antenasport.ro.

Adrian Motoacă a plecat de la Dinamo în toamna lui 2019, în urma unui conflict cu Dusan Uhrin, antrenorul de la acea vreme.

Citește și alte știri despre Dinamo-FCSB:

EXCLUSIV Ricardo Grigore, atacat după derby: „Zici că suntem în telenovele! Nu mă emoționează”

Adi Popa și-a anunțat despărțirea de FCSB și i-a transmis un mesaj lui Becali, după golul marcat

EXCLUSIV Florin Prunea „a explodat” în direct la GSP Live: „Sunați-l să vină și să avem o confruntare directă! Atât vă spun!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
creeperno
creeperno  •  26 Iunie 2020, 22:31

Trebuia dat afara de la meciul cu botosani incoace. N-ai ce cauta la dinamo cu asa comportament

110742643367090
Tiberiu Bogdan  •  26 Iunie 2020, 15:33
Postat de issconcs pe 26 Iunie 2020, 13:08

dec ?el a stat intre ei si stie ce fel de caractere sunt ..cum sa taca daca petarda de popescu a schimbat se pare dr tot staful medical .nu popescu a facut greva sa ia bani si nu a jucat amical cu voluntari ?acel amical era venit fre etc fac programult echip bine dar popescu,grigore fac programul ..dac vor joaca daca nu se plimba ..BRAVO DOCTORE AI TOT DREPTUL SA VORBESTI ..asteptam mai multe despre nesimtirea care e in vestiarul lui dinamo

Astea sunt povesti,cum să facă Popescu si Grigore regulile unui club ca Dinamo!Si ce dacă jucatorul n-a vrut sa joace amicalul cu Voluntari,n-a jucat pt ca nu era platit,e dreptul lui,vouă vă plac *** pt că și voi vă simțiți ***,dacă n-ar fi avut dreptate l-ar fi dat clubul afară,pe el si pe altii care n-au vrut să joace,dar jucătorii au dreptate,că jucătorul dar nu numai el,toată echipa are jucat f,f slabi,cei mai slabi din prima ligă,asta e altceva! Am spus că fostul medic n-are drept să vb asa,pt că nu-i treaba lui,ce-l f... pe el grija?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

110742643367090
Tiberiu Bogdan  •  26 Iunie 2020, 15:23
Postat de Michele Marinela pe 26 Iunie 2020, 13:31

Felicitari domnule doctor, desi limbajul nu este prea frumos pentru aceasta meserie. Dar este revoltator, cine a ajuns sa imbrace si sa reprezinte echipa Dinamo! Toti sunt de vina de la conducatori , la jucatori. O rusine nationala!

Voi chiar sunteți orbi,sau n-aveti simtul realitatii,păi după valoarea lotului Dinamo ace cel mai slab lot si jucatori din prima liga,jucatorii de la Clinceni,Târgoviste,Sibiu,Voluntari,etc...sunt peste valoarea celor de la Dinamo,iar de vină cine sa fie,doar patronul Negoită ca nu mai vrea sa bage bani in echipă,daca nu sunt bani nu poti avea nici jucatori! PS.Dacă Dinamo va reusi să rămână in prima ligă,atunci este o performanță,...nu joacă doar numele!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează