FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - GAZ METAN MEDIAŞ 2-1

Medieşenii dau vina pe Europa League pentru eşecul de la Braşov: ”S-a adunat oboseala din dubla cu Kups”

Cristi Todea spune că medieşenii au fost obosiţi în meciul cu FC Braşov, pierdut cu 1-2
Cristi Todea spune că medieşenii au fost obosiţi în meciul cu FC Braşov, pierdut cu 1-2

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 26 iulie 2011 13:27

Căpitanul Cristi Todea spune că jucătorii Gazului erau deja cu gîndul la Mainz în timpul partidei cu FC Braşov, pe care au pierdut-o, scor 1-2.


Mediaşul a debutat în noul sezon al Ligii 1 în meciul cu FC Braşov, iar la ultima fază a partidei disputate ieri la Tîrgu Mureş. "A fost un meci cu două reprize total diferite. Noi nu am intrat bine în meci, poate eram deja cu gîndul la Mainz, dar s-a adunat şi oboseala din dubla cu Kups din preliminariile Europa League. În prima parte nu am reuşit un joc prea strălucit, dar după pauză s-a jucat într-un alt ritm, ne-am creat ocazii, însă păcat că am pierdut. Braşovul ar fi putut să cîştige mai repede dar şi noi am fost aproape de a închide partida dacă am fi marcat pe final", a mărturisit căpitanul Cristi Todea.

"S-au răzbunat ocaziile"
Mijlocaşul Ovidiu Hoban spune, pe de altă parte, că vrea să uite cît mai repede de eşecul cu FC Braşov. "Meciul de ieri l-am dat deja uitării pentru că nu mai putem întoarce rezultatul.S-au răzbunat ocaziile pe care le-am avut şi a fost dureros să pierzi în ultimele secunde. Eu zic că un egal ar fi fost echitabil. Sper să tragem învăţăminte din acest eşec şi să fim mai concetranţi mai ales pe finalurile de meci", a afirmat jucătorul, completat de fundaşul dreapta Radu Zaharia: "Sîntem supăraţi pentru că am fi meritat un punct după cum s-a jucat. Ne-am dorit foarte mult victoria astfel că pe final ne-am descoperit şi ne-a costat".

"Şi noi am avut noroc în unele meciuri pe care le-am cîştigat pe final, iar acum s-a întors roata. Soarta a decis deznodămîntul partidei"
Răzvan Pleşca, portar Gaz Metan Mediaş

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
maciu19
maciu19  •  27 Iulie 2011, 20:11

ei da ..2 meciuri in 7 zile si nu mai pot ..pff in ritmul asta nici nu merita sa intre in grupe

nubreed
nubreed  •  26 Iulie 2011, 14:06

"Mediaşul a debutat în noul sezon al Ligii 1 în meciul cu FC Braşov, iar la ultima fază a partidei disputate ieri la Tîrgu Mureş? - propozitie Gsp-ista.... on-topic : Romanii sunt vesnic obositi, oare ceilalti europeni cum fac fata sa joace odata la 3 zile ? ai nostrii nu pot renunta la cluburi de aia le e greu...cei care nu fac fata sa nu participe , sa ramana odihniti. Profesionismul lipseste cu desavarsire la noi . Acu o saptamana zicea Pustai k pe ei nu prea ii intereseaza Europa League , ci se concentreaza pe campionat.... Nu era obiectivu lor sa joace in Europa League ? dracu ii mai intelege pe astia ....si cum sa dai astfel de declaratii ? romanul si asa nu se omoara cu firea .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează