FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Mesaj clar pentru Gigi Becali după ce a primit oferta pentru Moruțan: „E mai bun decât Ianis Hagi! Mai ține-l un an”

Gigi Becali +28   FOTO
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 ianuarie 2021 08:24 / Actualizat duminica, 03 ianuarie 2021 12:28

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a vorbit despre oferta de 10,5 milioane de euro primită de FCSB pentru Olimpiu Moruțan și i-a dat un sfat lui Gigi Becali.

Finanțatorul moldovenilor i-a transmis lui Becali să nu dea curs ofertei de 10.500.000 de euro din Emiratele Arabe Unite, ofertă dezvăluită de GSP.ro, și spune că internaționalul de tineret s-ar putea transfera în viitor într-un campionat din Europa.

„Moruţan e mai bun decât nivelul din zona Golfului. El trebuie să joace încă un an la FCSB, constant, cu numărul 10, după care trebuie să fie vândut în Europa pe o sumă foarte mare, dacă joacă în Europa League sau Champions League.

L-aş mai ţine un an, după care ar pleca în Spania, Italia, unde se joace fotbal.  Este altruist, joacă pentru jucătorii de la FCSB şi pentru ofertele lor. E extraordinar. El trebuie jucat în spatele vârfurilor. Este unul dintre cei mai talentați români din ultimii ani. Cu tot respectul pentru Hagi, el e mai bun decât Ianis”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit as.ro.

Moruțan a fost cumpărat de FCSB în vara lui 2018, pentru 700.000 de euro și 20% dintr-un viitor transfer. Becali a mai virat 400.000 de euro pentru a răscumpăra 10% din procentele deținute Botoșani. Acum, Iftime mai deține 10% din drepturile lui Moruțan, iar, dacă FCSB va accepta oferta din Emirate, FC Botoșani va încasa încă 1.050.000 de euro.

VIDEO Dennis Man dezvăluie secretul formei bune a FCSB-ului: „Ne-am maturizat, am devenit o familie”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FCSB nu păstrează toți banii din transferul lui Moruțan! Ce va face Becali cu o parte din sumă

Gigi Becali se vede cu titlul în brațe » De ce exultă patronul de la FCSB: „Asta se va întâmpla în primăvară!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
talpaiadului
talpaiadului  •  03 Ianuarie 2021, 17:55

Morutan nu va ajunge niciodata un mare fotbalist, se citeste lipsa inteligentei pe fata lui. Nu valoreaza si nu va valora niciodata 10 milioane de Euro. Ar face bine sa mearga la arabi daca are ocazia, acolo e locul fotbalistilor fara bacalaureat...

alex_777
alex_777  •  03 Ianuarie 2021, 12:45

... cred ca ar lua cu mainile si picioarele tonti banii dar cine plateste banii astia???, facuti prin declaratii si false informatii sa mai stea si 10 ani ca nu il cumpara nimeni, cumparati sunteti voi astia de la Gigi sport !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează