FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID 0-0

Mesaj dur al fotbaliştilor dinamovişti către propria galerie şi către Borcea: ”Lăsaţi-ne în pace!” :X

60.000 de euro este valoare totală pe care o au de plătit cei 397 de fani dinamovişti duşi la poliţie după meciul cu Rapid
60.000 de euro este valoare totală pe care o au de plătit cei 397 de fani dinamovişti duşi la poliţie după meciul cu Rapid

Articol de - Publicat marti, 20 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 19 septembrie 2011 21:01

Lideri în Liga 1, elevii lui Ciobi sînt dezamăgiţi şi supăraţi pe suporterii lor, considerînd că aceştia le vor răul. Jigniţi şi de preşedintele executiv, ei i-au amintit că nu mai sînt plătiţi de două luni


La derby-ul cu Rapid (0-0) a fost boicotul fanilor, acum vine boicotul jucătorilor. "Cîinii" le cer suporterilor să-i lase şi să nu mai vină la meciurile lor! Este prima oară cînd jucătorii taxează manifestările galeriei. "Să ne lase în pace, să nu mai vină la partidele lui Dinamo! Dacă ei s-au săturat de noi şi noi putem spune că ne-am săturat de atitudinea lor. Jucăm oriunde în ţară, dar nu cred că are rost să o mai facem în Ştefan cel Mare.

Sau dacă jucăm acasă, atunci să fie tribunele goale, că oricum nu se simte că sîntem la noi! Se aud doar înjurături şi apostrofări din tribune sau galeria oaspete". Acestea sînt ideile mai multor jucători de la Dinamo, care au precizat şi motivele pentru care nu-şi dau numele: "Şi fanii cînd ne iau la bani mărunţi nu se prezintă sau dacă o fac pe internet îşi dau nickname-uri. Semnaţi-ne simplu: nişte dinamovişti".

"Au vrut să pierdem meciul!"
Fotbaliştii au explicat ieri şi de ce apare această ruptură de fani, din punctul lor de vedere: "De bine, de rău, sîntem pe primul loc în România. Aşa se gîndesc suporterii că este normal să susţii o echipă? Să arunci cu torţe în propria echipă, să rişti să fie periclitată sănătatea sau viaţa unui sportiv, cazul lui Bălgrădean duminică, sau să rişti să pierzi meciul cu 3-0?

Au vrut să pierdem partida! Nu avem nevoie de oameni duşi cu capul, am fi avut nevoie de susţinere, de o încurajare, şi la derby-ul ăsta. Cu Steaua, în finala Cupei, cînd să egalăm, dinspre galeria noastră s-a aruncat o torţă cînd Torje era aproape de gol. La Ploieşti, în prima etapă, două torţe au venit tot spre noi. Acum, cu Rapid, la fel. Celor care nu le mai pasă de Dinamo să nu mai vină la meciuri!".

"Căcăcioşii" îşi cer banii
Dinamoviştii i-au oferit ieri o replică şi lui Cristi Borcea, care afirmase după remiza albă cu Rapid că "jucătorii şi antrenorii au fost căcăcioşi, le-a fost frică să atace pentru victorie". "Oricum cu dînsul comunicăm doar prin intermediul presei, aşa că îl informăm că s-au făcut deja două luni de cînd salariile nu au mai fost plătite. Căcăcioşii sînt pe locul 1 în Liga 1, chiar dacă au ajuns echipa nimănui. Noi rămînem uniţi între noi, e singura şansa să nu o luăm şi noi cu capul".


Urmările incidentelor de la derby:
- E posibil ca Dinamo să dispute următoarele două etape de pe teren propriu, cu Concordia şi cu Braşov, cu porţile închise. Roş-albii susţin că pot scăpa doar cu o etape de suspendare. Fotbaliştii preferă să joace meciurile la Ploieşti.
- 397 suporteri au fost identificaţi şi duşi la secţia de poliţie, fiind amendaţi, în medie, cu 600 de lei!
- Clubul a fost sancţionat de Jandarmerie cu 25.000 de lei, iar firma de pază care a asigurat ordinea în stadion cu numai 500 de lei!
- Pe numele a 7 suporteri au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvîrşirea infracţiunii de folosire de materiale pirotehnice.
- Un suporter s-a ales cu dosar penal după ce a lovit un agent al firmei de protecţie şi pază Grup Est Security.

60.000 de euro este valoare totală pe care o au de plătit cei 397 de fani dinamovişti duşi la poliţie după meciul cu Rapid

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (59)
prince_vlad
prince_vlad  •  20 Septembrie 2011, 20:55

Adevarul e ca nici Dinamo nu joaca nimic.Si asta e de f multi ani, inca de dinaintea venirii lui Torje.Actionarii sant si ei niste venetici, niste idioti care nu au nici o legatura cu culorile clubului. Cand a vrut sa vina Dudu Georgescu, cel mai mare jucator al lui Dinamo din toate timpurile , au pus body guard -ii sa il dea pe scari afara. Singura data cand Dinamo a jucat ceva a fost cand jucau de-ale de Augustin, Dudu, orac, Dinu etc si in perioada Lucescu . Apoi au venit acesti idioti plus Becali si au vndut toata echipa de atunci si au pus Dinamo pe butuci. Cumva e ca la Steaua, pana nu vor pleca acesti tembeli si sa vina cineva sa faca ordine si disciplina la Dinamo...ne vom injura.

draculaone
draculaone  •  20 Septembrie 2011, 20:50

NOROC CU STELISTU DE DANCIULESCU,dinamuistii ar fi praf,dar este normal sal injure pe danciulescu,un idiot care da gol pt ei si culmea sunt pe locul 1,JAVRELE INTOTDEAUNA RASPUND LA APOR SI CUNOSC POZITIA CULCAT SI PE LA SPATE!!

draculaone
draculaone  •  20 Septembrie 2011, 20:45

i-mi place atitudinea homosexuala intre cainii dinamuisti,conducere vs fani,este absolut ka ka suporterii dinamuisti sa faca scandal ka sunt pe locul 1,normal valoarea lor este de locur 69,tre eutanasiati,castrati!!!HAI CU BUTELIA AIA ODATA ,CA PEC LA MIAMI!!!MARSS JAVRA!!

Vezi toate comentariile (59)
Comentează