FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Mesaj sexist al lui Ionuț Popa pentru soția lui Corry Evans, care l-a jignit pe Hațegan: "Ăsta e răspunsul meu pentru cucoana aia"

Articol de - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2017 12:12

Ionuț Popa i-a răspuns soției fotbalistului nord-irlandez Corry Evans, cea care l-a jignit pe Ovidiu Hațegan după prestația acestuia din meciul tur al brajului pentru Mondial, pierdut de Irlanda de Nord cu Elveția, scor 0-1.

Lisa Evans a avut un derapaj rasist pe twitter, furioasă că românul a inventat un penalty pentru elvețieni. Ulterior, Corry și-a cerut scuze în numele soției. 

Într-o conferință de presă ținută azi înaintea meciului de vineri cu FC Botoșani, antrenorul lui ACS Poli a trimis-o la cratiță pe nevasta internaționalului nord-irlandez. 

"Nu m-am întâlnit și nu aș avea ce să-i spun lui Hațegan. Un om poate să greșească, dar niciodată Ovidiu Hațegan nu o să o facă intenționat. Din ce îl cunosc.

El poate să greșească, dar asta cu irlandezii și cucoana aia... Cine era? (n.r. soția lui Corry Evans, care l-a făcut «țigan» pe Hațegan).

Du-te, mă, și învață să faci sarmale! Ăsta e răspunsul meu pentru ea.

Dacă Hațegan merge la Euro, Mondiale, înseamnă că e un arbitru valoros", a zis Ionuț Popa la conferința de presă. 

389ae0ab6e618ca6edecaa5f223cead6
Corry și Lisa Evans. Foto: twitter

Citește și: FOTO Dezgustător! Soția jucătorului nord-irlandez, derapaj rasist împotriva lui Hațegan: "Curvă de țigan român! I-am găzduit rudele urât mirositoare"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (27)
roadghost
roadghost  •  15 Noiembrie 2017, 22:57

Mai degraba o vad pe aia invatand sa faca sarmale decat pe Popa sa arate vreodata vreun pic de clasa sau rafinament, un rudimentar abia aterizat de pe caruta, caruia i se da prea multa atentie...am vazut ca multi i se adreseaza cu "maestre" si "profesore", ce il recomanda pt aceste titluri? Simpla longevitate in bransa? Pai vad tot pe aici un articol despre un atacant brazilian care a dat un gol in 10 ani...profesor e si ala, doar are peste o decada vechime ca atacant intr-o tara care e multipla campioana mondiala:)))

10206088110775210
Enver Hoxha  •  15 Noiembrie 2017, 18:40

Asta se cheamă ”sexism”? Și dacă-i spunea că poartă fustă sau că e fardată, tot sexism era?

485809194904413
Costel Tudor  •  15 Noiembrie 2017, 16:35

Nu situ si nici nu cred ca Hategan este *** , dar *** irlandeza , dupa cum arata si cum se poarta , sigur este *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează