INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  IRLANDA DE NORD - ELVEȚIA

FOTO Dezgustător! Soția jucătorului nord-irlandez, derapaj rasist împotriva lui Hațegan: "Curvă de țigan român! I-am găzduit rudele urât mirositoare"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 11 noiembrie 2017 09:10

Soția lui Corry Evans, nord-irlandezul suspendat după ce a primit un "galben" pentru un penalty inexistent în meciul dintre Irlanda de Nord și Elveția, 0-1 , a postat pe Twitter: "Curvă de țigan român". Și jucătorul, și nevasta lui și-au cerut scuze ulterior.

Ovidiu Hațegan a greșit împotriva nord-irlandezilor, inventând un penalty și provocând înfrângerea lor în fața Elveției (0-1), dar atacurile britanicilor au depășit orice limită după prima manșă a barajului CM 2018.

Văzându-l pe Corry Evans suspendat, nevasta jucătorului de la Blackburn a postat pe Twitter un mesaj rasist, detestabil: "Curvă de țigan român. Și când te gândești că Irlanda de Nord a găzduit probabil una dintre rudele lui urât mirositoare. Curvă nerecunoscătoare".

"A fost total inacceptabil"

Ulterior, Lisa Evans a șters mesajul, și-a închis contul, dar Corry a fost obligat de federația nord-irlandeză să intervină: "Îmi cer iertare în numele soției mele pentru conținutul și limbajul acelui tweet. Comentariile au fost făcute în tensiunea momentului şi nu sunt reprezentative pentru vederile ei".

Mai târziu, Lisa Evans a reapărut pe Twitter: "Sincer, doresc să-mi cer iertare tuturor celor pe care i-am insultat cu limbajul meu. A fost total inacceptabil. Nu ar fi trebuit să-mi las emoțiile să iasă la suprafață. Nu aș accepta niciodată rasismul".

"E rușinos că o decizie a arbitrului poate avea un asemenea impact. Am văzut toți ce s-a întâmplat în Irlanda de Nord, evident că nu a fost penalty. O asemenea nedreptate e greu de suportat"
Kasper Schmeichel, portar Danemarca

"A fost un penalty scandalos. Nu știu cum am putea bate vreodată o echipă atât de bună ca Elveția când ai arbitrii împotriva ta. Deciziile lui Hațegan au favorizat Elveția"
Sammy McIlroy, fost internațional nord-irlandez

"Rar vezi un arbitru internațional de top făcând două erori uriașe într-un meci. Irlanda de Nord a avut neșansa să-l întâlnească. Românul și-a arătat slăbiciunea din start, când ar fi trebuit să-l elimine pe Schär"
Keith Hackett, fost șef al arbitrilor în Premier League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (92)
dankressman.1.1.1..
dankressman.1.1.1..  •  15 Noiembrie 2017, 17:53

Nu a fost asa de urat mesajul. Femeia a folosit "***" si "twat" cuvinte care in Irlanda, Scotia si Taara Galilor se spun si in gluma. Ca l-a facut *** roman.....poate are dreptate! ***! ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1527160934267499
Radu Vasilescu  •  12 Noiembrie 2017, 13:53

Soția fotbalistului nord- irlandez nu a greșit deloc! Nu a fost diplomată dar in esența ea a subliniat încă odată că noi românii nu ne dăm de o parte cand *** clară! Hațegan*** echipa nord- irlandeză! Deci Hațeganule ai fost un *** ordinar!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1527160934267499
Radu Vasilescu  •  12 Noiembrie 2017, 13:47

Hațegan a ,,arbitrat cum trebuie,,ptr a merge la mondialul din Rusia! A dovedit ca tot ,,cooperativa,,funcționează si le nivelul FIFA! M.M este clar un delicvent de drept comun! Pușcăriașii Becali și M.M. au făcut pușcărie ,,din cauza fotbalului,,cum spune ciobanul dar ,,butelie,, Borcea nu ar avea ,,acest drept,,!?! Logică de cioban cu mintea scurtcircuitata de ,,consumul de brânză,,!

Vezi toate comentariile (92)
Comentează