FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA VS FCSB

Peluza Sud, mesaj violent după declarațiile lui Gigi Becali: „În Ghencea doar Steaua!”

Peluza Sud, mesaj amenințător pe Facebook +13   FOTO
Peluza Sud, mesaj amenințător pe Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 mai 2021 17:05 / Actualizat miercuri, 26 mai 2021 17:41

Peluza Sud, facțiunea dură a galeriei CSA Steaua, a postat un mesaj amenințător pe Facebook.

Formația aflată la un singur pas să promoveze în liga secundă va inaugura în curând „bijuteria” de 30.000 de locuri din Ghencea, un stadion construit din bani publici, dar pe care doar Steaua va putea găzdui meciuri. 

Asta în ciuda dorinței celor de la FCSB de a-și disputa la rândul lor meciurile acolo. Izgonită din Ghencea în urmă cu mai bine de 5 ani, echipa lui Gigi Becali a tras nădejde că va putea să revină la un moment dat în vechea ei casă, însă s-a izbit de refuzul categoric venit dinspre Armată.

Mesaj violent al Peluzei Sud Steaua

Nici ultrașii celor de la CSA Steaua nu concep să împartă stadionul cu FCSB. Astăzi, pagina de Facebook a Peluzei Sud a postat o fotografie care a născut noi discuții între susținătorii celor două entități. Mai exact, un afiș „sângeros”, care instigă la violență fizică:

Peluza Sud, mesaj violent după declarațiile lui Gigi Becali: „În Ghencea doar Steaua!”
Sursă foto: Facebook SudSteaua.ro

Gigi Becali e sigur că FCSB va putea juca în Ghencea

Gigi Becali, patronul FCSB, spune că vrea ca echipa lui să joace pe stadionul Arcul de Triumf, dar nu închide ușa unei reveniri în Ghencea.

„Nu am avut nicio discuție, dar am înțeles că generalii vorbesc între ei și zic că trebuie să îl roage pe Becali să joace, pentru că nu pot să susțină investiția. Să văd dacă mă conving ei pe mine să joc în Ghencea. 

Să vedem de unde o să își scoată banii, pentru că stadionul ăla e făcut din bani publici Credeți că CSA nu trebuie să plătească acolo? Nu pot face tarif preferențial, pentru că stadionul e din bani publici. Dacă fac așa ceva, noi facem reclamație. Nu mai vreau scandal. Eu am trei stadioane acum. O să jucăm pe Arena Națională sau Arcul de Triumf”, a spus Becali la Realitatea Sportivă.

Peluza Sud, recital la meciul cu CS Afumați

Fanii steliști din Peluza Sud au venit într-un număr mare la partida dintre CSA Steaua și CS Afumați, turul barajului pentru promovarea în Liga 2, încheiat cu victoria „militarilor”, 2-0.

Peste 1.000 de ultrași steliști au pornit grupat spre terenul cu numărul 5 al Complexului din Ghencea pentru a-i încuraja pe elevii lui Daniel Oprița. Echipați în negru și dotați cu steaguri, torțe și fumigene, aceștia s-au dezlănțuit în timpul disputei cu Afumați.

La meci au asistta mai multe facțiuni venite din afara României special pentru acest eveniment. Inclusiv fani ai celor de la ȚSKA Sofia, gruparea înfrățită cu Steaua, și-au făcut apariția în Ghencea.

FOTO Imagini senzaționale surprinse la stadionul Steaua

+9 FOTO

95 de milioane de euroeste costul de construcție al arenei din Ghencea. Aceasta va fi administrată de Ministerul Apărării

Caracteristici Stadion Steaua:

  • Capacitate: 31.254 de locuri;
  • Cost: 94.700.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație;
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă;
  • Suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi.

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV FCSB. Încă o controversă marca Gigi Becali! » Șeful clubului șochează: „Dacă pierdeam cu FCSB, Becali ne plătea transferul. Așa, accept o înțelegere care nu e a mea”

Impresarul țintei numărul 1 din mercato a FCSB-ului îl face praf pe Becali: „A făcut o sărăcie de ofertă! Dacă băiatul vrea să fie sclavul lui Gigi, treaba lui!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (144)
realcf
realcf  •  28 Mai 2021, 15:20

Peluza sud vest... FCSB joaca cand are chef Gigi pe Ghencea! Puteti posta pumni si picioare!

823621608196164
Ionel Adrian Ghiață  •  27 Mai 2021, 08:44

Pe stadionul Ghencea au dreptul de a juca toate echipele din România , pentru că acel stadion ca și cel din Craiova , Giulești , Arcul de Triumf sau construit din bani publici . Această echipă a armatei nu are dreptul de a evolua nici în Liga 2 , pentru că în această ligă sunt jucători cu contracte de profesioniști . Promovând această echipă departamentală ne întoarcem la cum se întâmpla înainte de Revoluție.

2tickets.ro
2tickets.ro  •  27 Mai 2021, 07:47

În acest moment ,din păcate, exista 2 Steaua, la fel cum exista și 2 Dinamo! Fiecare dintre ele are legitimitatea ei,unele detin continuitate, altele brandul! Totul este făcut sa disperseze masele de oameni, atâta tot! E o chestie politica!

Vezi toate comentariile (144)
Comentează