FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mesaje categorice transmise de Bratu pentru jucătorii lui Dinamo și Claudiu Niculescu! "Doar așa poți avea bani, femei și mașini!" + De ce nu i-a răspuns la telefon noului antrenor

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2018 21:52

Florin Bratu le-a transmis un mesaj jucătorilor lui Dinamo și noului antrenor, Claudiu Niculescu. Fostul tehnician al "câinilor" le atrage atenția acestora și anunță că nu-și va schimba filosofia indiferent ce se va întâmpla în viitor. 

"Înalta performanță, banii, mașinile, femeile frumoase, viata frumoasă vin după foarte multă muncă, seriozitate și disciplină. Doar așa poți avea din toate. E cel mai important lucru pe care trebuie să-l înțeleagă jucătorii.

Eu m-am ghidat mult după asta. Nu mă voi schimba, acesta sunt. Am citit despre mulți antrenori, de la Sir Alex Ferguson până la Thomas Tuchel. Disciplina și munca sunt criteriile după care mă ghidez.

Este adevărat, sunt un antrenor exigent. La fotbal nu suntem nici la biserică, nici la teatru, dacă mai scapă câte o înjurătură, asta e! Mai scapă, dar nu cu adresă. Se acumulează tensiune.

Eu vreau să le mulțumesc jucătorilor, pentru că m-am simțit bine cât am stat acolo. Am simțit un grup unit și bun atâta timp cât a mers treaba, iar dacă aș avea o echipă nouă, aș lua jumătate dintre ei cu mine", a zis Bratu la TV Digi Sport.

...mesaj pentru Niculescu: "Să le ridice moralul jucătorilor este cea mai mare problemă a lui Claudiu începând de mâine. Noi am fost o echipă de moral, o echipă care revenea mereu. Echipa și-a pierdut încrederea. Nu i-am răspuns la telefon pentru că am fost plecat și nu am numărul lui. Dar aștept cu drag să mă sune. Merită să fie antrenor la Dinamo, nu am de ce să fiu supărat pe el!"

...despre Nistor și Hanca: "Nistor și Hanca trebuie să evolueze cu mare ambiție. Eu m-aș bucura pentru Dinamo dacă s-ar întâmpla asta, totul e de domeniul trecutului, nu mai contează. Dar dacă nu se mobilizează, poate veni orice antrenor, nu doar Niculescu"

Vezi și: Promisiunea pe care i-a făcut-o Negoiță lui Bratu la plecare: "Ne-am despărțit în condiții foarte bune"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
aldo_m
aldo_m  •  25 Septembrie 2018, 07:49

bratule stiu ca jucatorii de fotbal sant mai grei de cap dar de ce trebuia sa i injuri cu vorba buna nu se putea de pedagogie ai auzit copii tai cand merg la scoala VREI SA I INJURE INVATATOAREA

marius.bxl
marius.bxl  •  25 Septembrie 2018, 03:01

Exigent dar injura ça un narod ce este

Vezi toate comentariile (2)
Comentează