FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

Mesajul DDB care încinge Derby-ului de România » „Înțepături” la adresa rivalei

Fanii dinamoviști și-au făcut multe speranțe că, pe lângă cotizațiile prin Programul DDB, pot amplifica bugetul clubului și prin încasările generate de proiectul DinamoWin.
Fanii dinamoviști și-au făcut multe speranțe că, pe lângă cotizațiile prin Programul DDB, pot amplifica bugetul clubului și prin încasările generate de proiectul DinamoWin.

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2023 18:29 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 18:36

Fanii dinamoviști au lansat un atac voalat la adresa oficialilor FCSB, cu doar câteva ore înaintea derby-ului de pe stadion „Arcul de Triumf”.

  • FCSB  - Dinamo se joacă azi, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe DigiSport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1

Într-un comunicat postat pe pagina de facebook a Programului Doar Dinamo București, „câinii” arată cu degetul spre cei de la FCSB și acuză că cel mai așteptat meci din fotbalul românesc se dispută pe o arenă de doar 8.000 ”din cauza incompetenței organizatorilor”.

FCSB a avut nevoie de 5 minute de vis ca să o „capseze” pe Dinamo! „Câinii” au sperat pe final
FCSB - Dinamo 2-1
FCSB a avut nevoie de 5 minute de vis ca să o „capseze” pe Dinamo! „Câinii” au sperat pe final

Mai mult, alb-roșiii insinuează că oficialii de la FCSB n-ar fi vrut ca meciul să se dispute pe stadionul Steaua, în ciuda negocierilor prelungite, pentru ca Dinamo să nu fie încurajată de circa 5.000 de fani. 

„Teama se poate ascunde în spatele a mii de scuze”, susțin cei din DDB în comunicatul publicat în această după-amiză.

Comunicatul DDB:

Dinamo va fi încurajată de 600 de fani la Derby de România

Dinamoviștii au primit 600 de bilete pe „Arcul Triumf”. Număr pe care „câinii” l-au extins în urma unui pact făcut cu galeria rivală, după ce inițial li se oferiseră doar 375 bilete.

Liderii Peluzei Cătălin Hîldan au anunțat că prioritate la tichete au doar suporterii care au fost în permanență alături de echipă în ultima perioadă, adică membrii brigăzilor.

„Nu vă uitați la cele 600 de bilete. E doar un număr. Un număr rămas mic datorită impotenței organizatorilor. Teama se poate ascunde în spatele a mii de scuze. Noi nu avem scuze! Nu avem nevoie! 

Oricum! Oriunde! Oricând! Vom fi acolo! Vom trăi meciul așa cum numai «Câinii» pot trăi alături de Dinamo! Arcul a devenit al nostru! E locul unde am luptat! Am pierdut! Am câștigat! Rămânem împreună!”, se arată în comunicatul DDB.

Liderii galeriei FCSB au anunțat joi că a ajuns la o înțelegere cu galeria lui Dinamo. Astfel, la derby-ul de pe „Arcul de Triumf”, în peluza lui Dinamo vor fi 600 de suporteri, nu 375, cum trebuia inițial.

„Am vorbit cu galeria celor de la Dinamo, am ajuns la un acord cu reprezentanții peluzei lor, ei trebuiau sa primeasca 375 de bilete, dar am convenit să le dăm 600 de bilete. MM ne-a spus că depinde de noi, cum vrem, așa că le vom da 600 de bilete. Sperăm sa respecte și ei promisiunea pe care au făcut-o pentru retur”, a declarat Gheorghe Mustață într-un live pe TikTok.

Citește și alte articole despre Derby de România:

Marcel Ciolacu vine la FCSB - Dinamo! Informații din culise aflate de GSP: ce a solicitat prim-ministrul și ce s-a întâmplat în stadion, cu 6 ore înainte de meci

Mutarea surprinzătoare pe care FCSB o pregătește în Derby de România » Jucătorul decisiv în sezonul precedent nu mai prinde primul 11!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Hcm27
Hcm27  •  22 Iulie 2023, 19:53
Postat de rocky3 pe 22 Iulie 2023, 19:44

Care steaua? Ăia galben albastră? :)))

Citește mai jos comentariu.Steaua aia de care vorbesc și Burca și Bani și galeria lui Dinamo, dar pe care numai niște prosti o vad ca pe altceva.Prosti de aici de pe site, bineînțeles!Aaa și mai e ceva:dacă tu ești daltonist și vezi galben albastru, nu e problema mea.E a ta!Eu vad rosu-albastru!

tororosso
tororosso  •  22 Iulie 2023, 19:48

Dacă se juca pe stadionul Steaua sigur nu se mai auzea lătratul câinilor . Probabil 35.000 fani FCSB acopereau schelălăitul ” Câinilor” Perdantă este FCSB cu un număr mic de vânzări din bilete .Una e să vinzi 6.000 și alta era pe Steaua cu 35.000 bilete . Vin hingherii !

rocky3
rocky3  •  22 Iulie 2023, 19:44
Postat de Hcm27 pe 22 Iulie 2023, 18:36

Milițienii tot milițieni rămân, indiferent ce le faci!Toate negocierile s-au facut transparent și tu vi cu astfel de acuze, atunci asta înseamnă ori răutate, ori prostie.Dar, cred ca mai degrabă prostie, deoarece Steaua era susținută, nu de 6500 de spectatori, ci de 25000.

Care steaua? Ăia galben albastră? :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează