FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mesajul lui Ionel Dănciulescu: „Eu îmi dau toate trofeele, pentru că asta am. Ei își dau și viața pentru Dinamo, pentru că asta au”

Ionel Dănciulescu
Ionel Dănciulescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2020 17:52

Team managerul lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, 43 de ani, a postat un mesaj pe conturile sale de pe rețelele de socializare, în care susține proiectul celor din Peluza Cătălin Hîldan și remarcă eforturile acestora de a strânge bani pentru ca echipa să primească licența.

"Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat in Proiectul Doar Dinamo București! În toți anii ăștia, Dinamo a supraviețuit prin devotamentul celor din Peluza Cătălin Hîldan. Eu îmi dau toate trofeele, pentru că asta am. Ei își dau și viața pentru Dinamo, pentru că asta au. Le mulțumesc tuturor dinamovistilor care au răspuns la apelul Peluzei! Cu oameni ca voi, Dinamo nu moare niciodată!”, a scris Danciu.

Suporterii din PCH strâng bani de la fani și de la oamenii de fotbal care doresc să se implice prin proiectul „Doar Dinamo București”, pentru ca echipa să primească licența de Liga 1 sezonul viitor și se gândesc să cumpere și clubul dacă vor găsi finanțare.

Sursele GSP.ro susțin că cei de la DDB îi vor pune pe masă lui Ionuț Negoiță banii pentru obținerea licenței dacă discuțiile se vor finaliza cu succes. Asta fiind singura condiție pusă de suporterii din Peluza Cătălin Hîldan. A doua parte a negocierilor va fi o doleanță. Suporterii din DDB îi vor cere lui Ionuț Negoiță să rămână acționar majoritar pentru încă o perioadă scurtă de timp, până când suporterii vor găsi un alt om de afaceri gata să investească în club, dându-și seama că singuri nu pot duce Dinamo pe o linie de plutire. Un om care să vină umăr la umăr cu ei, care vor să rămână pilon în susținerea financiară a clubului.

DINAMO // Mesaj impresionant al suporterilor: „Am avut o discuție cu Ionel Dănciulescu. De câteva zile și-a întors pe dos toată casa. Mie mi se rupe inima să văd că renunți la toate astea”

Nicolae Stanciu nu lasă Dinamo să moară » E cel mai nou membru DDB! Comunicatul PCH

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
gago747
gago747  •  22 Aprilie 2020, 23:56

Deci, dacă el își dă toate trofeele, pentru că asta are, iar suporterii își dau și viața pentru Dinamo, pentru că asta au, noi tragem concluzia indirectă că Dănciulescu n-are deloc viață ... :D :D

creeperno999
creeperno999  •  22 Aprilie 2020, 22:54

Respect Danciu-gol!

murdoch_mysteries
murdoch_mysteries  •  22 Aprilie 2020, 18:32

Danciule, sa ne traiesti tată.... Acum se vad caracterele mari. Si tu esti unul dintre ele. Poporul dinamovist iți multumeste....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează