FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Mesajul postat în miez de noapte de Horațiu Moldovan, contestat din toate părțile după ultima gafă: „Dezamăgește-i”

Horațiu Moldovan într-un meci al Rapidului cu FCSB, foto: Imago +34   FOTO
Horațiu Moldovan într-un meci al Rapidului cu FCSB, foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 10 august 2023 09:13 / Actualizat joi, 10 august 2023 10:04

Horațiu Moldovan, goalkeeper-ul celor de la Rapid, continuă să fie în centrul atenției și la trei zile după gafele comise în înfrângerea cu FC Voluntari, 1-2. Portarul de 25 de ani a ales să le răspundă criticilor printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare.

Din ce în ce mai contestat după erorile care au „îngropat”-o pe Rapid la Voluntari, Horațiu Moldovan are parte de zile agitate. Titularul naționalei a avut de înfruntat un val consistent de critici, iar clubul a început să se gândească la diverse soluții pentru a-l „trezi” din letargie. Între timp, portarul a ales să se exprime în social-media.

Unii vor să te vadă cum pierzi. Dezamăgește-i”, a fost mesajul apărut miercuri seara în contul de InstaStory al lui Horațiu Moldovan. 

Mesajul postat în miez de noapte de Horațiu Moldovan, contestat din toate părțile după ultima gafă: „Dezamăgește-i”
Mesajul publicat de Horațiu Moldovan
Ionel Ganea, dezlănțuit după startul ratat al Rapidului: „Pe Șucu îl fac ăștia «ca la Nufărul!», o să se curețe” » Cine ar trage de fapt sforile în Giulești: „Numai oamenii lui sunt acolo!”
RAPID
Ionel Ganea, dezlănțuit după startul ratat al Rapidului: „Pe Șucu îl fac ăștia «ca la Nufărul!», o să se curețe” » Cine ar trage de fapt sforile în Giulești: „Numai oamenii lui sunt acolo!”

Mutare de urgență la Rapid, după gafele lui Horațiu Moldovan

Rapid poartă negocieri cu Bogdan Lobonț, astfel încât fostul internațional să revină la clubul unde a jucat între 1997 și 2000, cel mai probabil în funcția de antrenor de portari. 

Conducerea clubului din Giulești încearcă să-l convingă pe Lobonț să revină la clubul la care a petrecut 3 ani ca jucător, între 1997 și 2000. Fostul internațional cu 85 de meciuri în tricolor ar urma să ocupe funcția de antrenor de portari, rol pe care în prezent îl îndeplinește Mihai Toader.

Discuțiile vin în contextul în care portarul Horațiu Moldovan a greșit flagrant la ambele goluri înscrise de adversari la ultimul meci, FC Voluntari - Rapid 2-1.

Vă confirm că avem discuții cu Bogdan și sper să-l aducem înapoi la club. Până nu facem ceva oficial nu îmi place să vorbesc, dar pot să confirm că suntem în discuții. Este o oportunitate pentru noi să-l aducem înapoi la club”, a precizat acționarul Victor Angelescu la emisiunea „DigiSport Special”.

Rapid, în căutarea unui înlocuitor pentru Horațiu Moldovan

Dintr-un erou descoperit în mod surprinzător, Horațiu Moldovan a devenit o problemă a Rapidului. Portarul în vârstă de 25 de ani își subminează echipa încontinuu, gafele lui cauzează înfrângeri și sporesc tensiunea, în niciun caz nu este un goalkeeper care să transmită încredere.

Gafele acestuia i-au alertat pe Bergodi și pe conducătorii executivi, care sunt acum în căutarea unui alt goalkeeper. Ei căutau oricum un alt „număr 1”. Conducerea Rapidului s-a săturat de gafele și de mofturile lui Horațiu Moldovan și încearcă să aducă un alt goalkeeper, a dezvăluit ieri GSP.ro. 

VIDEO Horațiu Moldovan, gafă mare după doar 10 secunde din FC Voluntari - Rapid

Citește și alte știri despre Rapid: 

Mutare de urgență la Rapid după gafele lui Horațiu Moldovan! Conducerea a confirmat negocierile

EXCLUSIV Ionel Ganea, dezlănțuit după startul ratat al Rapidului: „Pe Șucu îl fac ăștia «ca la Nufărul!», o să se curețe” » Cine ar trage de fapt sforile în Giulești: „Numai oamenii lui sunt acolo!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
paul101089
paul101089  •  11 August 2023, 16:45

Horatiu, pe langa faptul ca este un portar valoros, nr. 1 atat la Rapid, cat si la nationala, este si un baiat de bun simt. Nu este cazul sa ii sara toata lumea in cap acum, cand a avut si el o zi proasta. Nu inteleg de unde tendinta asta de a-l denigra in articolele gsp, cata rautate gratuita si cata lipsa de caracter, fata de cel care, printre altele, i-a primit in camera in cantonament si a fost amabil cu ei, le-a dat ocazia sa aiba materiale despre fotbal, nu cancanuri cu iubite de fotbalisti... Cu fotbalul suntem in lumea a treia, dar cu jurnalismul sportiv suntem 3 clase sub fotbal.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 August 2023, 12:48
Postat de Tanarul_microbist pe 11 August 2023, 10:34

Așa sunt majoritatea jucătorilor români. Aroganți.

Așa este. Aroganța merge mână în mână cu mediocritatea sau lipsa valorii.

Tanarul_microbist
Tanarul_microbist  •  11 August 2023, 10:34
Postat de cpt.ahab pe 10 August 2023, 15:41

Aha. De aceea l-a apucat și aroganța, imediat după meci?! Ce-ar fi dacă i s-ar suspenda carnetul de conducere, pentru o lună, dacă tot e distrus mental?! Nu cumva e vorba, mai degrabă, despre deraieri de comportament, induse de impresiile pe care și le-a făcut de când e lăudat? Primul gol cu Voluntariul l-a luat din cauza abordării superficiale a fazei. Prea marea încredere în tine te poate împinge la astfel de atitudini. Moldovan să plece capul și să se reapuce serios de treabă. Pentru că talent are.

Așa sunt majoritatea jucătorilor români. Aroganți.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează