FOTBAL  »  Superliga  »  PETRECERE

VIDEO Mici și bere, în ritm brazilian » Wesley a petrecut pe manele alături de Eric

Wesley
Wesley

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2022 21:56 / Actualizat marti, 31 mai 2022 22:58

Brazilianul Wesley (41 de ani), venit în vacanță în România, a petrecut la un grătar alături de prietenul Eric de Oliveira (36 de ani).

După ce a fost pe stadion la meciul Dinamo - U Cluj, Wesley a plecat la Pitești, acolo unde a încins un grătar alături de prietenii din România, printre care s-a numărat și Eric, fostul fotbalist al celor de la Pandurii și Gaz Metan.

Eric a postat pe Instagram un videoclip cu Wesley, în care fostul atacant al celor de la Vaslui era cu o sticlă de bere în mână, fiind responsabil de pregătirea micilor. De la grătar nu au lipsit și manelele.

De la petrecere a lipsit însă Gigi Becali. Wesley declarase la venirea în România că dorește să bea bere și să mănânce mici alături de finanțatorul celor de la FCSB.

Viorel Hizo, poveste genială cu Wesley la Vaslui: „Dacă vă zic ce-l încurca, nu mă credeți!”

Recent, Viorel Hizo a vorbit pentru GSP despre relația pe care a avut-o cu Wesley la FC Vaslui.

„Eu când m-am dus la Vaslui erau mijlocași centrali Ghencev și Wesley. Ce să fac cu Wesley acolo? Îi tai mâinile? Cum să-l aduc la 60 de metri de poartă când el trebuie să dea goluri?

L-am avansat pe el în spatele lui Mike, pentru că Mike se bătea, Sânmărtean și Adailton îmi făceau jocul și-mi scoteau 2-3 oameni din joc. Puteau să intre în combinații... Dacă vă zic ce-l încurca pe Wesley, nu mă credeți!

Trasul la poartă! Când trebuia să tragă la poartă, ziceai că e nebun! Nu-i plăcea deloc, asta la antrenamente. Dar în timpul meciurilor nu rata. El nu a ratat timp de trei ani niciun 11 metri! Dădea gol din lovituri libere. Toți jucătorii mai răsăriți au câte un hobby.

Ceea ce a spus Denis Zmeu, că Wesley a băut 62 de beri, povești... Ce dracu'! Poți să bagi 62 de beri în tine?! Îți face gâl, gâl în gât după 30 de beri, ți se îneacă limba! N-ai cum... Nu a băut niciodată tărie. El nu bea nici vin. Doar bere, Corona. I-am și zis: «De când ai venit tu în Vaslui, nu mai e nici bere Corona și nici lămâie!»... Ha, ha, ha!... Dar nu se supăra”, a spus fostul antrenor.

Citește și: 

Dan Petrescu, poveste de pomină cu prințul Bruneiului: „Ne-a dat o pungă. Noi voiam ceasuri Rolex, când colo...”
AMINTIRI
Dan Petrescu, poveste de pomină cu prințul Bruneiului: „Ne-a dat o pungă. Noi voiam ceasuri Rolex, când colo...”
Detalii uluitoare din vestiarul „câinilor” » Aroganțe și relaxare înainte de Dinamo - U Cluj: „Le dăm 3-0 repede, simplu!” + Fotbaliștii îl ironizau pe Uhrin
Dinamo
Detalii uluitoare din vestiarul „câinilor” » Aroganțe și relaxare înainte de Dinamo - U Cluj: „Le dăm 3-0 repede, simplu!” + Fotbaliștii îl ironizau pe Uhrin

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close