FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ 1-1 (1-3 LA GENERAL)

Wesley a fost la Dinamo - U Cluj » Are planuri cu Becali și Porumboiu: „Bem bere și mâncăm mici”

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2022 09:35 / Actualizat luni, 30 mai 2022 10:28

Brazilianul Wesley (41 de ani) a fost prezent la Dinamo – U Cluj 1-1, în returul barajului pentru Liga 1, iar acum vrea să se întâlnească cu Gigi Becali și Adrian Porumboiu.

Înainte de meciul care a dus-o pe Dinamo în Liga 2, pentru prima dată în istorie, fostul atacant brazilian a explicat de ce a venit în România și ce planuri are.

Gnohere nu a uitat de Dinamo » Mesajul postat după ce „câinii” au retrogradat
DINAMO - U CLUJ 1-1 (1-3 LA GENERAL)
Gnohere nu a uitat de Dinamo » Mesajul postat după ce „câinii” au retrogradat

Wesley, prezent la Dinamo – U Cluj

„Am fost în vacanță în Portugalia şi am venit pentru că am vorbit cu prietenii mei de aici.

Am vorbit puţin cu cineva de la Dinamo. E păcat că sunt în situaţia asta, dar ăsta e fotbalul. Nu am mai fost în România de 3-4 ani. Aici am avut cel mai bun nivel, am jucat cel mai bine.

Joc fotbal în Brazilia, cu familia. Vreau să fac o formaţie acolo. Sunt gras puţin. 

Mă duc (n.r. - la Gigi Becali). Trebuie să vorbim, să mâncăm mici şi să bem bere. Cu Porumboiu la fel”, a spus Wesley, citat de OrangeSport.

Viorel Hizo, poveste genială cu Wesley la Vaslui: „Dacă vă zic ce-l încurca, nu mă credeți!”

Recent, Viorel Hizo a vorbit pentru GSP despre relația pe care a avut-o cu Wesley la FC Vaslui.

„Eu când m-am dus la Vaslui erau mijlocași centrali Ghencev și Wesley. Ce să fac cu Wesley acolo? Îi tai mâinile? Cum să-l aduc la 60 de metri de poartă când el trebuie să dea goluri?

L-am avansat pe el în spatele lui Mike, pentru că Mike se bătea, Sânmărtean și Adailton îmi făceau jocul și-mi scoteau 2-3 oameni din joc. Puteau să intre în combinații... Dacă vă zic ce-l încurca pe Wesley, nu mă credeți!

Trasul la poartă! Când trebuia să tragă la poartă, ziceai că e nebun! Nu-i plăcea deloc, asta la antrenamente. Dar în timpul meciurilor nu rata. El nu a ratat timp de trei ani niciun 11 metri! Dădea gol din lovituri libere. Toți jucătorii mai răsăriți au câte un hobby. 

Ceea ce a spus Denis Zmeu, că Wesley a băut 62 de beri, povești... Ce dracu'! Poți să bagi 62 de beri în tine?! Îți face gâl, gâl în gât după 30 de beri, ți se îneacă limba! N-ai cum... Nu a băut niciodată tărie. El nu bea nici vin. Doar bere, Corona. I-am și zis: «De când ai venit tu în Vaslui, nu mai e nici bere Corona și nici lămâie!»... Ha, ha, ha!... Dar nu se supăra”, a spus fostul antrenor.

VIDEO Ioan Filip, declarații după promovare: „Cred că le-am făcut un bine celor de la Dinamo”

 Citește și:

Fostul șef al lui Dinamo, derapaj după ce echipa a retrogradat: „Eșanu, un dement de portar. A dus echipa în această situație”

Dinu, acid după ce „câinii” au ajuns în Liga 2: „Acum 2 ani, s-au făcut din 16 echipe. Să se facă 18 echipe şi să se salveze din nou Dinamo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close