FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR

Microfoanele au surprins ce și-au spus în cerc steliștii, la startul meciului cu CFR Cluj

FOTO: Captură TV Telekom Sport
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 februarie 2018 21:02

Înainte de meciul cu CFR Cluj, jucătorii și staff-ul celor de la FCSB s-au adunat în cerc, pentru a se motiva înainte, așa cum fac la fiecare partidă de la venirea lui Nicolae Dică. Partida s-a terminat la egalitate, 1-1.

La această partidă a venit rândul mijlocașului Lucian Filip, cel mai vechi jucător din lotul roș-albaștrilor, să țină un discurs motivațional.

"Dacă vreți să fim campioni, acum e momentul să arătăm că suntem mai buni ca ei. Trebuie să fim agresivi și să jucăm fiecare fază 100%. Luptăm, luptăm, luptăm!", a fost mesajul lui Filip surprins de microfoanele camerelor TV.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
bulletproof
bulletproof  •  11 Februarie 2018, 19:22

Si eu care credeam c-au strigat *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  11 Februarie 2018, 11:22
Postat de mosvasile pe 11 Februarie 2018, 09:35

Eroare!"Baietii" si-au mai zis ceva!"Sursele" noastre, spun ca toti jucatorii fcsb-isti i-au urat succes "balerinei" Florin Tanase!

Eroul Filip si balerinul Tanase. Vedetele FCSB.

1654392864790165
Mayra Moldoveanu  •  11 Februarie 2018, 10:31

Da ce puteau sa spuna decat sa se incurajeze dar in mintea lor acesti ziaristi se asteptau probabil sa dezvaluie strategia meciului

Vezi toate comentariile (13)
Comentează