FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN 2-1

Mihai Teja, exasperat de golul lui Octavian Popescu: „A trecut printre 9 jucători! Era singur și a trecut de toți”

FCSB a câștigat cu Gaz Metan Mediaș pe Arena Națională, scor 2-1. Mihai Teja (42 de ani) e nemulțumit de modul în care elevii săi s-au comportat la golul decisiv, marcat de Octavian Popescu (18 ani). +20   FOTO
FCSB a câștigat cu Gaz Metan Mediaș pe Arena Națională, scor 2-1. Mihai Teja (42 de ani) e nemulțumit de modul în care elevii săi s-au comportat la golul decisiv, marcat de Octavian Popescu (18 ani).

Articol de GSP - Publicat luni, 09 august 2021 00:19 / Actualizat luni, 09 august 2021 00:25

FCSB a câștigat cu Gaz Metan Mediaș pe Arena Națională, scor 2-1. Mihai Teja (42 de ani) e nemulțumit de modul în care elevii săi s-au comportat la golul decisiv, marcat de Octavian Popescu (18 ani).

Octavian Popescu a trecut prin întreaga defensivă a Gazului la golul de 2-1, marcat în minutul 79. Mihai Teja a taxat lejeritatea elevilor săi. 

Mihai Teja, după FCSB - Gaz Metan 

„Am pierdut meciul. Sunt dezamăgit. Băieții au făcut un meci bun, dar așa e mereu. Jucăm bine, dar pierdem. Așa a fost și anul trecut. În minutul 75 simțeam că putem câștiga. Atunci când încerci să tragi la poartă din afara careului, e greu cu FCSB. Sunt dezamăgit, pentru că au luptat, au încercat. Îmi pare rău. La fel, în meciul cu FC Argeș, luăm gol în ultima secundă. E vorba și de lipsă de concentrare.

Octavian Popescu trece prin 9 jucători. Era singur și a trecut de toți. E un copil cu calitate, dar eram toți în zonă. Așa a fost și cu Farul, Pitu a trecut printre toți. Trebuie să fim mai atenți, sunt puncte pe care le pierdem printre degete. Puteam mai mult, mai ales din punct de vedere al jocului. Cei care vin de pe bancă nu ajută cu nimic. Din păcate, nu avem. Poate mai aducem 2-3 jucători. Vedem în funcție de bugetul pe care îl avem”, a spus Mihai Teja, la Telekom Sport. 

FOTO Cele mai tari imagini din FCSB - Gaz Metan Mediaș

+16 FOTO

VIDEO Va reuși să rămână FCSB un club care contează cu Gigi Becali patron și antrenor?

Citește și alte știri despre FCSB: 

Noi detalii despre situația lui Florin Tănase: „Nu se leagă nimic!” » Giovanni Becali explică greșeala căpitanului de la FCSB

Ondrasek, avertizat înainte de transferul la FCSB: „Bă, nu te duce acolo că nu o să joci mult!” » Cum a reacționat cehul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
vasileroaita
vasileroaita  •  09 August 2021, 09:34

Las-o balta, mai Teja. Baietii au respectat indicatiile primite!!

kuba
kuba  •  09 August 2021, 09:21

Pamporea între “frați”! Sa “furi” Mediașul dar sa visezi Champions League asta înseamnă gigism!

7manuel
7manuel  •  09 August 2021, 09:12
Postat de irefutabil pe 09 August 2021, 00:55

E clar. A fost blat.

Clar, esti prost de puti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează