FOTBAL  »  Superliga  »  SEPS

OFICIAL Nu e Budescu, e Bălașa » Fundașul central a semnat cu Sepsi

Mihai Bălașa a semnat cu Sepsi
Foto: sepsi/facebook
Mihai Bălașa a semnat cu Sepsi Foto: sepsi/facebook

Articol de , - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2022 11:18 / Actualizat miercuri, 19 ianuarie 2022 11:35

Mihai Bălașa (27 de ani) este noul jucător al celor de la Sepsi, după ce s-a despărțit de Universitatea Craiova.

După ce a ratat transferul lui Budescu, ajuns la FC Voluntari, Sepsi a reușit să ajungă la un acord cu Bălașa.

Fundașul central, cu 8 prezenţe în echipa naţională a României, a semnat un contract valabil un an și jumătate cu Sepsi, cu opțiune de prelungire. 

Din informațiile GSP, Bălașa a ajuns la Sepsi după ce covăsnenii au ratat transferul lui Slavko Bralic, fundașul central al celor de la Osijek.

Acesta vine la dorința lui Cristiano Bergodi care a lucrat cu el la Craiova în mandatul său din „Bănie”. La Sepsi, Bălașa va avea un salariu de 8.000 de euro pe lună.

De-a lungul carierei, Mihai Alexandru Bălașa a mai jucat în România la Universitatea Craiova, FCSB şi Viitorul Constanța, iar în străinătate a evoluat pentru AS Roma, Trapani și Crotone.

Nu e Budescu, e Bălașa » Fundașul central a semnat cu Sepsi
Mihai Bălașa, prezentat la Sepsi

Al doilea transfer după Tudorie

În această iarnă, la echipa antrenată de Cristiano Bergodi a ajuns și atacantul Alexandru Tudorie. Zilele trecute, Constantin Budescu a fost în negocieri avansate cu Sepsi OSK, dar a refuzat oferta într-un final, iar pe când era așteptat să semneze s-a înțeles cu FC Voluntari. 

În această iarnă, de la trupa din Covasna au plecat Rep (Austria Klagenfurt), Chunchukov (împrumutat la Gaz Metan Mediaș), Tamas (revenit, după împrumut, la Akademia Puskas).

Citește alte știri din Liga 1:

Portretul noului portar de la Dinamo: „Are talie, poziționare bună și joc bun de picior” » „Câinii” pot prezenta azi alt goalkeeper

FCSB are nevoie de o minune » Cum arată calculele în lupta cu CFR Cluj

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
romulus65
romulus65  •  19 Ianuarie 2022, 12:38

Balasa e lent si gafeaza destul de mult. Aducerea lui la Craiova a fost o greseala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează