FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - POLI IAȘI 2-1

Mihai Bordeianu, dezamăgit după eșecul din derby-ul Moldovei: „Acum degeaba vorbim”

Botoșani - Poli Iași / foto: Ionuț Tăbultoc
Botoșani - Poli Iași / foto: Ionuț Tăbultoc

Articol de - Publicat vineri, 02 februarie 2024 19:15 / Actualizat vineri, 02 februarie 2024 19:51

Mijlocașul Politehnicii Iași, Mihai Bordeaianu, acuză greșelile care „ne-au costat toate punctele”. Oaspeții au pierdut după ce au condus cu 1-0.

Poli Iași a pierdut la Botoșani, 1-2, derby-ul Moldovei. Un meci în care a deschis scorul, prin Saghiri (28), după care, în repriza secundă, s-a văzut întoarsă de amfitrioni. Enzo Lopez a semnat egalarea, în minutul 52, iar în primul minut al prelungirilor, Mouaddib a stabilit scorul final (2-1).

Pericol de depunctare! O echipă cu pretenții a intrat în perioada de monitorizare » Ce riscă
PROBLEME
Pericol de depunctare! O echipă cu pretenții a intrat în perioada de monitorizare » Ce riscă

Mihai Bordeianu: „Am făcut două greșeli care ne-au costat toate punctele”

Mijlocașul oaspeților, Mihai Bordeianu, a acuzat șocul eșecului parafat pe final. „Am făcut două greșeli care ne-au costat toate punctele. Acum degeaba consider că meritam mai mult, când tabela arată 2-1”, a comentat Bordeianu, la Digisport.

Întrebat ce le-a lipsit ieșenilor în partida de pe „Municipalul” botoșănean, el a punctat: „Am avut câteva ocazii după egalarea Botoșaniului, dar nu le-am fructificat. Ne-a lipsit eficacitatea. încă o dată spun că trebuie să învățăm din greșeli”.

Coechipierul său, portarul Ailenei, a fost telegrafic: „Trebuie să ridicăm capul, războiul e lung. Mai avem multe meciuri în față”. Leo Grozavu? Neașteptat de calm.

Leo Grozavu nu disperă: „Toate echipele vor mai pierde puncte”

„Felicit FC Botoșani. A crezut până la final. Va fi un campionat lung, toate partidele vor fi pe muchie de cuțit. Ne-a lipsit să fim mai pragmatici, mai atenți. Am discutat și la pauză, am zis să trecem peste primele 15 minute. Ei ar fi intrat în criză. Asta este.

Lupta pentru salvare era echilibrată și înaintea acestei partide. Toate echipele vor mai pierde puncte. În play-out va conta, se va juca pe puncte adevărate”, a spus antrenorul Politehnicii Iași la Orange Sport.

Mai puteți citi:

Rapid l-a prezentat oficial pe Vulturar, dar Rednic l-a FĂCUT PRAF la conferință: „Nu cred că antrenorul l-a vrut. Copil fără minte, să-l sfătuiască cineva!”

Leo Grozavu, surprinzător de calm după eșecul din derby: „Felicitări FC Botoșani!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează