FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Mihai Costea revine în Liga 1! Cu ce echipă semnează atacantul trecut pe la FCSB și Craiova: „Nici nu mă gândeam să mă întorc”

Mihai Costea, în perioada FCSB
Mihai Costea, în perioada FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 11:17 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 11:39

Mihai Costea (32 de ani) va semna în scurt timp cu Chindia Târgoviște, mutare ce va marca revenirea atacantului în Liga 1 după 4 ani și jumătate. Costea vine din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de Al-Arabi.

Fostul jucător de la FCSB s-a antrenat în ultima perioadă cu echipa dâmbovițeană, iar în curând va semna cu Chindia și se va afla oficial sub comanda lui Emil Săndoi.

Mihai Costea: „Nici nu mă gândeam că mă întorc în Liga 1”

„O să semnez cât de curând. Sunt bine, eu am norocul că așa am fost mereu, nu prea mă îngraș, că am fost nativ așa, nu prea m-am accidentat. Cu pregătirea sunt puțin în urmă, dar ușor-ușor revin.

Eu nici nu mă gândeam că o să mă mai întorc în Liga 1, pentru că voiam să continui în zona aia, dar m-a prins pandemia și stând un an… Poate o să mă mai întorc acolo, nu se știe în viață”, a declarat Costea pentru Fanatik.

În ultimii ani, Mihai a evoluat în Emiratele Arabe Unite, pentru Ittihad Kalba, Fujairah și Al-Arabi. În România, Costea a jucat la 3 echipe: FC U Craiova, FCSB și FC Voluntari.

150.000 euroeste cota de piață actuală a lui Mihai Costea, potrivit Transfermarkt.com

Citește mai multe știri din Liga 1:

Neluțu Varga nu dă înapoi » Detaliul care confirmă intenția lui CFR Cluj de a nu se prezenta la următorul meci din Liga 1

Poli Iași cere măsuri după ce a căzut nocturna: „Nu îți pot bate joc! Dacă nu ne pasă, aştia suntem”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
112651963934596
Neagu Mihai  •  02 Noiembrie 2020, 14:55

Cu Daniel Popa in echipa,oricum Chindia juca in 10. Poate acum ,Costea va face mai mult.Desi ar trebui readus Cherchez la forma de altadata. Viorel Moldovan l-a distrus pe Cherchez,chiar daca el fusese artizanul promovarii. Acum,la Ploiesti se vede ca Moldovan nu e antrenor. Actualul antrenor (Sandoi)al Chindiei e cel care l doreste pe Costea. Sa fie cu noroc !

breitner
breitner  •  02 Noiembrie 2020, 14:25
Postat de magic4ever pe 02 Noiembrie 2020, 12:38

Costea este mai atacant decat ratangiul de Popa ...

Aiurea, amandoi (impreuna cu f.costea) sunt ori nulitati ori valoreaza (dupa visele ciobanului) 20 de milioane *** Parerea mea: nulitati grandomane promovate de "interese"!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  02 Noiembrie 2020, 13:03

Pe cât ai semnat *** 1 an? După sa te duci la *** ca se supara:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează