FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - VIITORUL

Poli Iași cere măsuri după ce a căzut nocturna: „Nu îți pot bate joc! Dacă nu ne pasă, aştia suntem”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 09:39 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 10:56

Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași, cere măsuri de urgență după problemele apărute la nocturna stadionului din Iași, la meciul cu Viitorul.

  • CONTEXT: Viitorul va câștiga la „masa verde” partida cu Poli Iași, după ce nocturna stadionului „Emil Alexandrescu” s-a stins pentru a doua oară, la scorul de 1-1, în minutul 54;
  • Chiar înainte ca moldovenii să marcheze golul de 2-1, nocturna stadionului a căzut pentru a doua oară. Arbitrul Horia Mladinovici a fost obligat să fluiere finalul partidei și să ducă cele trei puncte la Constanța - detalii, AICI.

Oficialul moldovenilor îi apără pe jucătorii și spune că trebuie făcută o investigație pentru a găsi vinovații.

„Îmi pare foarte rău pentru echipă, pentru băieţii care au intrat atât de bine şi repriza a doua în joc. Eu zic că acest meci îl câştigam. Dacă ne pasă de echipă, şi lucrurile pot merge într-un sens bun, dacă nu ne pasă, aştia suntem.

Vom analiza cine e vinovatul! Jucătorii nu ar trebui să vină cu powerbank-ul în buzunar ca să-l pună la nocturnă. Va trebui să-i motivăm pe jucători, nu e simplu. Nu te poţi juca cu bugete de milioane de euro! E o muncă în spate”, a spus Paraschiv, potrivit TV Telekom Sport.

VIDEO Răzvan Burleanu, atac la antrenorii din Liga 1: „Dacă ești bun, trebuie să faci asta!”

Citește mai multe știri despre Poli Iași - Viitorul: 

Poli Iași, învinsă de nocturnă cu Viitorul! Daniel Pancu: „Să plătească! Jucătorii au lacrimi în ochi”

Poli Iași - Viitorul 1-1 (0-3 la „masa verde”). Obiecția lui Ion Crăciunescu: „Nu a fost regulamentar, nu poți avea scuză”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează