LIGA 1  ·  POLI IAȘI - VIITORUL

Poli Iași, învinsă de nocturnă cu Viitorul! Daniel Pancu: „Să plătească! Jucătorii au lacrimi în ochi”

Daniel Pancu, antrenorul lui Poli Iași, a tras concluziile după meciul cu Viitorul, pe care moldovenii îl vor pierde la „masa verde”.
Daniel Pancu, antrenorul lui Poli Iași, a tras concluziile după meciul cu Viitorul, pe care moldovenii îl vor pierde la „masa verde”.

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 20:12 / Actualizat duminica, 01 noiembrie 2020 20:54

Daniel Pancu, antrenorul lui Poli Iași, a tras concluziile după meciul cu Viitorul, pe care moldovenii îl vor pierde la „masa verde”.

  • CONTEXT: Viitorul va câștiga la „masa verde” partida cu Poli Iași, după ce nocturna stadionului „Emil Alexandrescu” s-a stins pentru a doua oară, la scorul de 1-1, în minutul 54;
  • Chiar înainte ca moldovenii să marcheze golul de 2-1, nocturna stadionului a căzut pentru a doua oară. Arbitrul Horia Mladinovici a fost obligat să fluiere finalul partidei și să ducă cele trei puncte la Constanța - detalii, AICI.

„E un accident, se întâmplă. Eu am pierdut și cu PSG tot la fel, când eram jucător. Nici nu știu cine e vinovat. Am văzut că un stâlp nu funcționa normal la antrenamentul oficial, dar s-a mai întâmplat să fie la jumătate. Abia astăzi, la încălzire, mi-am dat seama că e o problemă. Cine a greșit să plătească! 

Am reușit să fim în avantaj și probabil că jocul ar fi decurs în favoarea noastră, dar alte aspecte mai sensibile sunt la Iași. Avem o echipă în construcție. Mi-e milă de Paraschiv (n.r. președintele clubului), el a insistat pentru mine. Eu am venit cu sufletul deschis aici, să formez o echipă, un grup. Normal că în momentul în care vorbim de o construcție luăm în calcul suișuri, coborâșuri. 

S-a întâmplat ca din cauza unor conjuncturi nefavorabile să suferim niște înfrângeri dureroase, pe care eu le luasem în calcul. După două partide pierdute, vă spun sincer că a fost multă critică în acest oraș, deși aveam o groază de jucători noi și cel mai mic buget din Liga 1. Aveam impresia că scrie Barcelona pe plăcuța orașului, nu Iași. Toată lumea cerea victorii, să-i batem pe toți. Încerăm să rezolvăm lucrurile din mers. E foarte multă frustrare și în rândul jucătorilor, i-am văzut cu lacrimi în ochi în vestiar”, a declarat Pancu.

 Poli Iași - Viitorul, 1-1 pe teren, 0-3 la „masa verde”!

Meciul de la Iași începuse cu 53 de minute întârziere, tocmai din cauza nocturnei. Oficialii din Copou au făcut tot posibilul pentru a face măcar 3 stâlpi funcționali. 

Mladinovici a fluierat startul și lucrurile păreau în regulă, însă problema a recidivat în minutul 54 al meciului, iar regulamentul prevede ca în acest caz trebuie fluierat finalul partidei, iar punctele vor reveni echipei oaspete. 

Citește mai multe știri din Liga 1:Anunțul făcut despre Radu Mazăre în urmă cu câteva momente. Decizie de ultimă oră a magistraților
Libertatea
Comentarii (8)
sala_dalles  •  02 Noiembrie 2020, 04:55

In capitala moldoveni si unul din cele mai puternice orase din Ro s a intimplat o minune ! S a intrerupt lumina in timpul meciului dar stati linistit guvernul liberal al lui johannis in 4 ani der zile construieste autostrada iasi viena

Liviu George Liviu  •  01 Noiembrie 2020, 22:46

Hei Panco italiano ????????????????Hai ba cântați pentru el. ????????????

ishhhhhhhh  •  01 Noiembrie 2020, 22:11

*** Pancu, dar poate ar trebui sa fie mai dur cu conducerea clubului. Niciun antrenor nu merita sa piarda din motive de genul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
16:30 Handbal M, CM 2021
Cehia - Chile
Digi 2
16:30 Handbal M, CM 2021
Coreea de Sud - Rusia
Digi 4
17:00 Fotbal, Liga 1
Poli Iași - FC Botoșani
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:00 Handbal M, CM 2021
Slovenia - Belarus
Digi 2
19:00 Handbal M, CM 2021
Suedia - Egipt
Digi 4
20:00 Fotbal, Liga 1
Astra - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Handbal M, CM 2021
Norvegia - Austria
Digi 3
21:30 Handbal M, CM 2021
Islanda - Maroc
Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A
Cagliari - AC Milan
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Premier League
Arsenal - Newcastle
Eurosport
Program TV complet
Liga 1