FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Întrebat de Craiova lui Mititelu, lui Miță Iosif i-a cășunat pe Xavi și Barcelona: „S-a distrat Bayern! Ce a făcut Xavi se face și în Divizia C la noi”

Mihai Iosif, antrenor Rapid // foto: Imago Images
Mihai Iosif, antrenor Rapid // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 09 decembrie 2021 15:05 / Actualizat joi, 09 decembrie 2021 15:36

În cadrul conferinței de presă de astăzi, Mihai Iosif (47 de ani) a comentat nu doar pe seama meciului dintre Rapid și FC Argeș, programat vineri, 10 decembrie, dar și despre eșecul suferit de FC Barcelona cu Bayern Munchen în Champions League, scor 0-3.

Întrebat despre situația de la FCU Craiova, unde patronul Adrian Mititelu a transmis prin intermediul fiului său că vinde clubul, Mihai Iosif a ales să deraieze de la subiect. În primă fază, antrenorul Rapidului a vorbit despre meciul Bayern Munchen - Barcelona 3-0, jucat miercuri seara în grupele Champions League.

Întrebat de Craiova lui Mititelu, lui Mihai Iosif i-a cășunat pe Xavi și Barcelona: „S-a distrat Bayern!”

„Presiune e peste tot. Ați văzut, Barcelona a pierdut aseară într-un fel inimaginabil. Mi s-a părut un meci de seniori cu juniori. Toată lumea a scris că a venit Xavi, că face... I-a dat o amendă lui Dembele că a întârziat 3 minute și nu mai era loc în ziare de știrea asta. E un lucru care se întâmplă și în Divizia C din fotbalul românesc. Orice echipă, inclusiv noi, are un set de amenzi pentru întârzieri. Bayern s-a distrat!”, a declarat Iosif. 

În continuare, a declarat că „vizavi de Craiova nu am ce să comentez, nu știu ce a fost acolo. Poate că așteptările sunt mari de la noi și Craiova. Suntem două echipe nou-promovate. O echipă este un mecanism, iar dacă o rotiță nu funcționează, mecanismul se poate destabiliza. Echipa este ceasul care se învârte, antrenorul cadranul, iar patronatul este bateria care-l ține”. 

Adrian Mititelu vinde FCU Craiova 

Decizia este definitivă și ireversibilă, vom vinde clubul de fotbal. Poate fi patron și Rotaru, și Olguța Vasilescu, nu mă interesează, poate cumpăra oricine acest club! Nu ne-am gândit la sumă, dar tot ceea ce vrem este să scăpăm de acest blestem. 

În Craiova, lumea nu merită să miști un pai! Dacă vedeți ce este în Craiova, zici că am omorât pe cineva, este ceva incredibil. Este o decizie luată de întreaga familie. Eu zic că se va găsi cumpărător, iar dacă nu, încercăm să terminăm competiția, iar în vară renunțăm!

- Adrian Mititelu jr. 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Mihai Iosif prezintă ultimele informații de la Rapid înainte de meciul cu FC Argeș: „Avem 6 accidentați, au mai căzut 2 jucători”

Dan Petrescu și-ar putea pierde atacantul! CFR Cluj, notificată să achite datoriile față de fotbalist

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
22cea
22cea  •  09 Decembrie 2021, 19:39
Postat de tororosso pe 09 Decembrie 2021, 16:07

FRF ? ce caută și cu ce drept se află în cadrul conferinței de presă Mihai Iosif ca defel Prepeliță ? Subiectul celor ne calificați ca antrenori sa pus în vânzare ? Micuța ciupeală sau că la noi merge și așa se vede și în valoarea campionatului .

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

donbaas
donbaas  •  09 Decembrie 2021, 18:01

Iosif, săracul, e un suporter ajuns din întâmplare pe banca unei echipe. "Mare antrenor" pentru specialiști de nivelul lui Dragomir, "spectaculos la interviuri" pentru unii gen Filoti și Rădulescu, omul nu a scos un crâmpei tehnico-tactic de când e "antrenor", pentru că nu știe. Are un discurs înflăcărat, dar atât... fanul de pe bancă, repetent in calificare și cunoștințe.

ucluj2011
ucluj2011  •  09 Decembrie 2021, 17:32
Postat de tororosso pe 09 Decembrie 2021, 16:07

FRF ? ce caută și cu ce drept se află în cadrul conferinței de presă Mihai Iosif ca defel Prepeliță ? Subiectul celor ne calificați ca antrenori sa pus în vânzare ? Micuța ciupeală sau că la noi merge și așa se vede și în valoarea campionatului .

Hai bă mai taci că ești ridicol.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează