FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 1-1

DINAMO - POLI IAȘI. Dinamo se zbate la retrogradare, dar el păstrează un optimism ireal: „Terminăm cel puțin în primele trei echipe!”

Dinamo nu a putut să treacă de Poli Iași +22   FOTO
Dinamo nu a putut să treacă de Poli Iași

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 10:29 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 11:19

Dinamo a remizat cu Poli Iași, 1-1, și continuă să fie pe locul 6 în play-out, loc retrogradabil, dar jucătorii „câinilor” sunt optimiști.

Extrema Mihai Neicuțescu (21 de ani) a fost unul dintre remarcații lui Dinamo în egalul cu Poli Iași, ratând o ocazie mare, și s-a remarcat și la finalul partidei, prin declarația plină de optimism.

„Am încercat... Am avut ocazia aia, se lovește mingea de spatele lui, rămâne la el (n.r. Neicuțescu a trimis în bară în minutul 66). Ca atitudine suntem pe drumul bun, dar mai avem de lucrat ca joc. Nu avem încredere la finalizare și am impresia că uneori ne lăsăm dominați.

Noi facem tot posibilul să urcăm în clasament. Sperăm să legăm două victorii! Cred că vom urca mult mai mult în clasament. O să vedeți că o să terminam cel puțin în primele trei echipe! Suntem fotbaliști, suntem făcuți pentru presiune, nu ar trebuie să ne plângem de asta. O să scoatem la capăt”, a declararat Mihai Neicuțescu, la Look Plus.

Cu 7 meciuri jucate, Dinamo este pe 7 în play-out, cu 21 de puncte. Față de Hermannstadt, locul 3 din play-out, „câinii” au 6 puncte în minus și un joc mai puțin.

Clasament play-out Liga 1

Am început bine meciul, am avut o bară. Noi, în mod normal, luăm gol în primele minute. Se pare că nu putem să dăm. Am avut 1-0, dar după aceea am făcut un pas înapoi. A fost greșeală pe care am făcut-o și cu Clinceni
Vali Lazăr, mijlocaș Dinamo 

FOTO. Imagini tari de la Dinamo – Poli Iași

+18 FOTO

VIDEO. Adrian Mihalcea: „E din ce in ce mai greu si suntem pe loc retrogradabil”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

FCSB, dată afară din finala Cupei?! Mihalcea surprinde: „Crezi că mă interesează?” + când se poate da verdictul

EXCLUSIV Adrian Mihalcea, desființat în direct de Ionuț Chirilă: „Mi se pare blazat! Ești antrenor la Dinamo, cum să spui așa ceva?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dvd1
dvd1  •  13 Iulie 2020, 13:16

ce e rosu si alb si retrogradeaza 100%? Ghici ciuperca ce-i?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează