FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

Cazul „Pintilii”, a treia oară pe masa Comisiei de Disciplină » Ce se întâmplă cu antrenorul FCSB la derby-ul cu CFR Cluj

Mihai Pintilii // FOTO: Imago
Mihai Pintilii // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 31 ianuarie 2023 12:03 / Actualizat marti, 31 ianuarie 2023 13:55

Luni, la Comisia de Disciplină a FRF, a fost programat un nou termen în cazul lui Mihai Pintilii, angajat ca antrenor la FCSB deși nu are licență PRO.

  • CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, 5 februarie, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport

După termenele din 18 și 24 ianuarie, cazul „Pintilii” a fost din nou pe masa Comisiei de Disciplină a FRF. 

La fel ca în precedentele cazuri, nici azi nu s-a dat un verdict, decizia fiind din nou amânată. Astfel, Mihai Pintilii va putea sta pe bancă, ca delegat, la derby-ul cu CFR Cluj.

Pițurcă, replică golănească, după ce a fost jignit în serie la intrarea în sediul DNA: „Dacă te dai cu ruj, vorbim!” + Fiul lui, reținut pentru 24 de ore
AUDIERI
Pițurcă, replică golănească, după ce a fost jignit în serie la intrarea în sediul DNA: „Dacă te dai cu ruj, vorbim!” + Fiul lui, reținut pentru 24 de ore

Mihai Pintilii, reclamat de Lucian Burchel la Comisia de Disciplină

Cazul a ajuns la Comisia de Disciplină după ce Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori, i-a făcut plângere lui Pintilii.

În raportul lui Burchel sunt invocate nu mai puțin de 9 articole din ROAF, Regulamentul Disciplinar și Statutul Antrenorului, iar pedeapsa minimă e de 4 runde de suspendare și 1.400 de euro amendă pentru cel care conduce acum staff-ul tehnic al vicecampioanei. 

Ce amendă riscă FCSB  

Nu doar Pintilii e în culpă, ci și clubul la care activează. FCSB face și ea parte din plângere și ar putea fi sancționată conform articolului 83, alin. 7, care prevede că orice încălcare a ROAF privind organizarea în condiții regulamentare a jocului „se sancționează gradual, cu penalitate sportivă de la 10.000 la 100.000 lei, la fiecare nouă abatere penalitatea urmând a fi majorată cu 50% față de cea aplicată anterior. 

La atingerea pragului maxim clubul în cauză va fi sancționat cu interzicerea organizării jocurilor pe stadionul propriu de la 1 la 4 jocuri cumulat cu penalitatea de 100.000 lei".

VIDEO Răzvan Burleanu, despre scandalul licențelor: „Este necesar să ai licența PRO pentru a antrena în Superligă”

Citește și: 

A efectuat vizita medicală și e apt de joc pentru derby-ul CFR Cluj - FCSB

Se pregătește o nouă demitere de antrenor în Superligă! » Mai e ținut în funcție doar din rațiuni financiare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
roadghost
roadghost  •  31 Ianuarie 2023, 15:09

Antrenor la fcfcsb este Leonard Striptizu

sughibughi
sughibughi  •  31 Ianuarie 2023, 15:00

la DNA si cu Pintilii

istet10
istet10  •  31 Ianuarie 2023, 14:30

Povestea devine plicticoasa. Sa se stabileasca masuri serioase, ferme a. i. astfel de situtii sa nu mai fi posibile.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează