FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

Mihai Pintilii, declarații nemiloase la adresa rivalei: „Dinamo înseamnă Nistor și ATÂT! E singurul care ajută echipa”

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 octombrie 2019 09:00

Mihai Pintilii (34 de ani) a lipsit din cauza unei accidentări la derby-ul FCSB - Dinamo, scor 1-1, însă a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Dan Nistor, căpitanul rivalei din „Ștefan cel Mare”.

„Eu tot timpul am zis despre Nistor că este un fotbalist foarte, foarte bun. E un jucător extraordinar. E singurul care ajută Dinamo la ora actuală. Ei ar fi mult mai jos dacă n-ar fi el. Cu tot respectul pentru ceilalți jucători, dar e liderul echipei, trage echipa după el.

Dinamo e Nistor și atât! Nu există alt jucător. Când a jucat Dinamo cu UTA în Cupă, de fapt a fost Dan Nistor contra celor de la UTA”, a declarat Mihai Pintilii la Look Plus. 

„L-am propus la Steaua, dar nu poate pleca”

Pintilii a vorbit și despre posibilitatea ca Nistor să îmbrace tricoul celor de la FCSB: „L-am propus de multe ori la Steaua. Nu știu dacă ar vrea, dar nu cred că poate pleca. E căpitanul, nici eu n-aș putea merge la Dinamo. Poate ar vrea să plece, dar n-are cum”.

Gigi Becali: "Nistor e unul dintre cei mai valoroşi jucători!"

Dan Nistor a jucat alături de nașul său la Internațional Curtea de Argeș în sezonul 2009/2010, după care au ajuns împreună la Pandurii. Au petrecut două sezoane împreună la Tg. Jiu, până când Pintilii a semnat cu FCSB. S-au reîntâlnit în 2015, tot la Pandurii, când Pintilii era împrumutat de la Al Hilal, iar Nistor de la Evian.

A VRUT SĂ JOACE LA FCSB

Nistor a forțat la începutul sezonului 2018/2019 plecarea la FCSB, fiind nemulțumit de salariul pe care îl avea la acea vreme, 8.000 de euro pe lună. Gigi Becali oferea 500.000 de euro rivalei Dinamo și un salariu de 20.000 de euro! Clubul a refuzat să îl cedeze la FCSB și i-a propus în cele din urmă un salariu mai mare mijlocașului, care azi câștigă 13.000 lunar.

Vezi și:

FCSB - DINAMO // Declarație halucinantă a lui Narcis Răducan: „Mă aștept ca suporterii noștri să migreze către echipa Armatei”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
132331260571303
Popa Basca  •  06 Octombrie 2019, 19:02

Bine mai Pintilii,dar daca de-abia ati scos un egal chinuit cu "Nistor si atat",cam ce ne poti spune despre FCSB?

dvd1
dvd1  •  06 Octombrie 2019, 15:05

Pintilie asta e o petarda care nu are ce sa caute pe un teren de fotbal. Poate ii zice cineva si lui asta pt ca el saracul nu stie sa citeasca

860474370654943
Luter King  •  06 Octombrie 2019, 14:05

*** ,tu sa nu vorbesti de fotbal *** .fotbalul daca nu sti este un joc de echipa prostutule [sa fiu elegant] ,*** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează