FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FC BOTOȘANI 3-2

Mihai Roman, după „dubla” din meciul cu FCU Craiova: „Nu sunt nici la 70-80 la sută” » Ce spune Robert Popa despre faza golului doi

Articol de GSP - Publicat joi, 10 februarie 2022 19:39 / Actualizat joi, 10 februarie 2022 20:09

FCU Craiova a reușit o victorie spectaculoasă, scor 3-2, pe teren propriu, în fața celor de la FC Botoșani.

Robert Popa, portarul oltenilor, spune că perioada de iarnă a fost una reușită pentru FCU, care a reușit 7 puncte în ultimele trei etape. 

Enes Sali, la un pas de un transfer de răsunet! » Detalii de la negocieri: cât solicită Hagi în schimbul puștiului-minune de la Farul
TRATATIVE
Enes Sali, la un pas de un transfer de răsunet! » Detalii de la negocieri: cât solicită Hagi în schimbul puștiului-minune de la Farul

„Perioada de iarnă a fost una benefică pentru noi. Am putut să închegăm mai multe automatisme, să ne cunoaștem mai bine. Luăm acum fiecare meci în parte și încercăm să scoatem maximum în fiecare meci. 

Popa a vorbit despre faza golului doi, reușit de Mihai Roman, și despre derby-ul de etapa viitoare, cu rivala CS Universitatea Craiova.

„A fost o minge învârtită, am încercat să boxez, ghinionul a fost că am boxat în Diallo și mingea s-a dus spre poarta mea. 

Va fi o partidă așteptată etapa viitoare, nu numai în Craiova, în toată țara, cred eu. Văd o partidă spectaculoasă. Este vorba de luptă și de adevăr” a declarat Robert Popa, la microfonul Look Sport.

Nicolo Napoli: „Am făcut un meci foarte bun”

Nicolo Napoli, antrenorul celor de la FCU Craiova, s-a declarat foarte încântat de prestația elevilor săi:

Îi felicit pe jucătorii mei, am făcut un meci foarte bun. Am avut o primă repriză foarte bună, cu 4-5 ocazii mari, dar nu am băgat-o în poartă. Echipa era puţin jos la pauză, dar am reuşit să facem şi o a doua parte bună şi am învins. De la meci la meci echipa creşte, facem jocuri mai bune. 

Sunt fericit şi eu pentru asta, şi pentru suporteri. Bauza e un jucător foarte bun, a avut probleme cu glezna, iar acum e bine. Am vorbit să ne gândim la meciul cu Botoşani, de mâine ne gândim la partida cu Universitatea Craiova

Nicolo Napoli, antrenor FCU Craiova, pentru LookSport

Mihai Roman a reușit o dublă pentru Botoșani

După ce a deschis scorul în victoria cu Dinamo de etapa trecută, scor 4-0, Mihai Roman a reușit o „dublă” în deplasarea de pe „Ion Oblemenco”.

Nu sunt nici la 70-80 la sută în acest moment. Eu zic că mai am, trebuie să ajung la o formă sportivă cât mai bună. Este important că am început să marchez. 

Nici eu nu mi explic de ce am fost în acele minute într-o pasă proastă, am avut multe greșeli individuale. Avem antrenor și el poate să va explice mai bine aceste lucruri. Jocul nostru în general se bazează pe o posesie prelungită, pe un joc între linii, dar astăzi am avut se pare o zi mai nefastă și nu prea ne-a ieșit. 

Urmează un meci destul de greu acasă (n.r. cu Clinceni), chiar dacă lumea ne dă drept principali favoriți. Trebuie să fim foarte concentrați, să nu ne fure acest lucru. Trebuie să avem atitudine, să muncim la fel de mult și să arătăm o altă față decât cea din această seară

Mihai Roman, atacant FC Botoșani, la Look Sport

Citește și alte știri din Liga 1:

Valeriu Iftime i-a stabilit prețul lui Dawa! Cât trebuie să plătească Gigi Becali în schimbul fundașului ivorian

Șefii lui CFR Cluj acuză, în cazul MM Stoica: „Nu ni se pare normal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ion_pila
ion_pila  •  11 Februarie 2022, 07:30

Ce suparare mare o fi prin redactie din moment ce FCU sterge pe jos cu Botosanii, iar comentariile il pun in prim plan pe Iftimie, pe Roman, Edjouma, Dawa

Vezi toate comentariile (1)
Comentează