FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

BREAKING NEWS Al treilea transfer la CS Universitatea Craiova. Rotaru a confirmat: „Este în oraș de două zile”

Basilio Ndong ar fi alesul lui Mihai Rotaru pentru postul de fundaș stânga.
Foto: Imago
Basilio Ndong ar fi alesul lui Mihai Rotaru pentru postul de fundaș stânga. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2023 13:54 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2023 15:22

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, a anunțat transferul unui fundaș stânga. 

Patronul grupării din Bănie a spus că ar fi plătit în schimbul fotbalistului suma de 200.000 de euro. Omul de afaceri a mai precizat că speră ca în decursul zilei de miercuri să îl prezinte oficial. 

20 de ani cu Becali la FCSB » Istoria unei mutări care a transformat Liga 1: GSP face TOP 5 lucruri bune și rele
FCSB
20 de ani cu Becali la FCSB » Istoria unei mutări care a transformat Liga 1: GSP face TOP 5 lucruri bune și rele

Mihai Rotaru: „Este un jucător din afara României” 

„Dacă rezolvăm și fundașul stânga, pentru că nu avem dublură la Vătăjelu, considerăm că a fost o campanie de transferuri foarte bună. Fundașul stânga este deja în Craiova de două zile. Sperăm ca miercuri să îl anunțăm. Nu pot să vă spun cine. Până când nu sunt toate procedurile făcute, nu avem cum. Nu trebuie să vă supărați. În momentul în care-l vom anunța, va anunța și clubul respectiv.

Este un jucător din afara României, un internațional dintr-o țară africană. Din Africa centrală. A jucat în Europa. Are 24 de ani făcuți în această lună. 

Suma? Undeva la 200.000 de euro. Noi zicem că este un jucător foarte-foarte bun”, a declarat Mihai Rotaru, patronul oltenilor, potrivit Fanatik. 

Basilio Ndong ar fi alesul CS Universității Craiova

Basilo Ndong (24 de ani), internațional din Guineea Ecuatorială, ar fi alesul CS Universității Craiova, mai scrie sursa citată. Format de Cano Sport, în țara natală, africanul a ajuns în fotbalul european în februarie 2018, când nord-macedonenii de la FC Shkupi plăteau în schimbul său 60.000 de euro. 

În ianuarie 2020, Basilio Ndong se transfera în Belgia la Westerlo. Belgienii l-au împrumutat între septembrie 2021 și decembrie 2021 în Norvegia, la IK Start. A devenit definitiv jucătorul norvegienilor în ianuarie 2022. 

32de selecții are Basilio Ndong în naționala țării sale

VIDEO. Mihai Rotaru a asistat la Partizan - Craiova. Dialog cu Eugen Neagoe în fața jurnaliștilor: „Îl mai doare?”

Citește și:

Dezvăluire în premieră despre cel mai discret patron - campion din Liga 1: „Ne-a reproșat o singură dată ceva, la un meci cu Dinamo. A intrat în vestiar și a zis un singur lucru”

Rotaru, decizie dură în cazul jucătorului care stătea pe telefon în timpul meciului: „O pată neagră pentru club! N-are nicio scuză”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
ipsilante
ipsilante  •  25 Ianuarie 2023, 21:01

Craiova se blindeaza cu fundasi! Am inteles ca lipseste Bancu si ne trebuie dublura pe stanga. Dar in atac ce facem? Fotbalul se joaca pe goluri. Pierdem puncte si jocuri pentru ca nu avem cine sa o bage in poarta. Dar asta nu intereseaza pe nimeni. Mergem mai departe, in atac, pe fantome. Koljic este inexistent. Marcovic inscrie doar cand ii naste nevasta, in rest este ZERO, dar cu aere de Dobrin+Balaci+Hagi, culmea, inoculate chiar de patron. Ivan este vesnica promisiune, cu calitati excelente dar realizari, o data la 7 jocuri. Apropo Ivan. In Azerbaigean nu a corespuns, iar la Rapid Viena, unde a fost imprumutat pentru un an, la inceput, cei din club, au fost entuziasmati de viteza lui si de calitati, ca pe urma, sa nu stie cum sa scape de el, pentru ca este extrem de inconstant, capricios si ineficient! Exact cum e si la Stiinta! Dar d-ul Neagoe, marele antrenor NUMIT, dar care nu exista inca, il face CAPITAN! E normal, domnilor? Domnule Cartu, sunteti expert in FOTBAL, ce vedeti pe teren, la noi, e FOTBAL? Va place? Vreau sa aflu si eu de la d-ul Cartu, cu ce se ocupa in club? Cu probleme legate de FOTBAL cred ca nu! Transferurile, sezon de sezon sunt praf, aducem 80% rebuturi.Fotbalul practicat este lent, previzibil, ineficient, PRIMITIV. Fotbalul european este in 2023, noi in evul mediu. Antrenorii adusi, Piturca, Radoi, in loc sa fie sustinuti de Cartu si patron, au fost "ajutati" sa plece. Vrem performanta? Luati exemplu de la CFR, nu de la FCSB!

ipsilante
ipsilante  •  25 Ianuarie 2023, 20:55

Craiova se blindeaza cu fundasi! Am inteles ca lipseste Bancu si ne trebuie dublura pe stanga. Dar in atac ce facem? Fotbalul se joaca pe goluri. Pierdem puncte si jocuri pentru ca nu avem cine sa o bage in poarta. Dar asta nu intereseaza pe nimeni. Mergem mai departe, in atac, pe fantome. Koljic este inexistent. Marcovic inscrie doar cand ii naste nevasta, in rest este ZERO, dar cu aere de Dobrin+Balaci+Hagi, culmea, inoculate chiar de patron. Ivan este vesnica promisiune, cu calitati excelente dar realizari, o data la 7 jocuri. Apropo Ivan. In Azerbaigean nu a corespuns, iar la Rapid Viena, unde a fost imprumutat pentru un an, la inceput, cei din club, au fost entuziasmati de viteza lui si de calitati, ca pe urma, sa nu stie cum sa scape de el, pentru ca este extrem de inconstant, capricios si ineficient! Exact cum e si la Stiinta! Dar d-ul Neagoe, marele antrenor NUMIT, dar care nu exista inca, il face CAPITAN! E normal, domnilor? Domnule Cartu, sunteti expert in FOTBAL, ce vedeti pe teren, la noi, e FOTBAL? Va place? Vreau sa aflu si eu de la d-ul Cartu, cu ce se ocupa in club? Cu probleme legate de FOTBAL cred ca nu! Transferurile, sezon de sezon sunt praf, aducem 80% rebuturi.Fotbalul practicat este lent, previzibil, ineficient, PRIMITIV. Fotbalul european este in 2023, noi in evul mediu. Antrenorii adusi, Piturca, Radoi, in loc sa fie sustinuti de Cartu si patron, au fost "ajutati" sa plece. Vrem performanta? Luati exemplu de la CFR, nude la FCSB!

10iul73
10iul73  •  24 Ianuarie 2023, 19:31
Postat de legio.sud pe 23 Ianuarie 2023, 22:13

Ești prost , nu trebuie să ne anunți , mititel cu muștar …

Lasă-l pe Kuba,are aceasi frecventa pe Publi 24 ca și aici...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează