FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Rotaru îl liniștește pe Gigi Becali: „Nu există în vocabularul Universității Craiova!”

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova
Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2024 22:06 / Actualizat miercuri, 13 martie 2024 00:03

Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a comentat posibilele alianțe care s-ar putea face în play-off împotriva liderului FCSB.

FCSB mai are doar 4 puncte avans în fruntea clasamentului, la startul play-off-ului. Iar Gigi Becali se teme de un posibil complot al adversarelor împotriva echipei sale. A spus-o prima oară la începutul anului, când afirma că-și dorește Farul în primele șase, deoarece Gică Hagi ar fi echidistant.

Din vară la FCSB? „Clar va fi o soluție” + Detalii despre fotbalistul de un milion de euro al lui Becali: „E predispus să renunțe la luptă”
FCSB
Din vară la FCSB? „Clar va fi o soluție” + Detalii despre fotbalistul de un milion de euro al lui Becali: „E predispus să renunțe la luptă”

Mihai Rotaru: „Noi nu avem prieteni, avem doar respect”

Nașul său este în play-off, dar și patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, susține că nu se pune problema ca echipa lui să se implice în vreo formă sau alta în jocuri de culise împotriva FCSB.

„Când vreodată m-am aliat eu cu cineva împotriva cuiva? Niciodată! Noi nu am făcut alianţe, am fost singuri. Noi nu avem prieteni, avem doar respect. Nu avem nici duşmani. Nu există «alianţe» în vocabularul Universității Craiova”, a spus Mihai Rotaru, citat de prosport.

După eșecul usturător suferit în fața Rapidului (0-4), în ultima rundă a sezonului regular, Gigi Becali și-a pus cenușă pe cap. El a declarat, luni, că se simte responsabil de înfrângere, fiind sigur că a primit o pedeapsă divină ca urmare a declarațiilor date despre modul în care va câștiga campionatul.

Spovedania lui Gigi Becali în fața jurnaliștilor după eșecul cu Rapid

„Uite care e treaba. Deci, ați văzut cum a zis Florinel Coman? A spus «A fost o lecție din care trebuie să învățăm». Dumnezeu le dă lecții și îi cercetează pe cei pe care îi iubește. Pe mine m-a cercetat și rezultatul a fost foarte bun. Dacă nu era 0-4, poate nu înțelegeam.

Eu am spus «În Giulești o să batem 4-0». A făcut Dumnezeu, da? Dumnezeu stă împotriva celor mândri. Din mândria mea, din trufia mea și din, cum a zis și Șucu, din aroganța mea, Dumnezeu a zis «Tu nu poți să faci un fir de păr! Cum bați tu în Giulești? Cum adică?

Ai bătut tu vreodată? Eu ți-am făcut schimbările, eu ți-am făcut echipa, eu ți-am dat bani. Tu spui acum că bați tu? Aroganța ta... Vei primi 4, cât ai zis că le dai». Eu nu am nimic, am totul de la Dumnezeu. Și pentru ce mă laud eu că fac și dreg, dacă Domnul a dat totul? El m-a iubit și m-a ținut departe de faliment.

Eu îl rog pe Dumnezeu să mă ierte pentru mândrie! Îi rog și pe toți oamenii din fotbal pe care i-am spus și pe toți suporterii tuturor echipelor să mă ierte pentru aroganțe și pentru declarații!

Eu nu mai dau declarații de acum. Ce câștig eu? Pentru ce? Îmi văd de treaba mea. Dacă aduce Dumnezeu biruință... Vine și Postul și oricum nu mă mai găsiți, că mă duc în peșteri și munți. Diferența de patru puncte e imensă și dacă vrea Domnul...

Dacă vom lua campionatul și cred că o vom face, pentru că m-a smerit Dumnezeu. O să vedeți atunci făgăduințele mele după. Până atunci nu mai dau declarații. Vreau să-mi văd de treaba mea. Ce câștig eu? Îmi pierd sufletul”, a spus Gigi Becali azi, într-o discuție cu jurnaliștii, în fața palatului din Aleea Alexandru.

VIDEO. Gigi Becali crede că Mihai Rotaru ar trebui să scape de mai mulți jucători de la CSU Craiova: „E diferență de la cer la Pământ între Ivan și Houri. Străinii lui ar sta în tribune la mine”

Mai puteți citi:

FC Voluntari și-a ales noul antrenor: „Este adevărat!”

Ce s-a schimbat la Dinamo: „Înainte pasau 30 de minute, cineva greșea și luau gol”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
craiovamaxima
craiovamaxima  •  14 Martie 2024, 09:26

Bineinteles ca CSU n-o sa faca vreun joc de culise numai ca o sa piarda, ca de obicei, ambele meciuri cu FCSB... Cineva ne ia de fraieri.

ccipriani11
ccipriani11  •  13 Martie 2024, 17:02
Postat de brera30 pe 13 Martie 2024, 16:38

Ai rabdare pana la meciul direct, incepeti sa va umflati prea mult dupa un meci castigat contra celor de la fcsb.

nu stiu ce echipa sustii, dar vezi ca avem 4 victorii in ultimele 4 meciuri cu fcsb, urmeaza inca 2 in playoff 100%, deci pornim cu 2 puncte avans din punctul meu de vedere. noi o sa avem probleme mai mari cu slugile lui fcsb, alde sepsi si oltenii, care vor face tot posibilul sa aduca ofrande de 1 punct ciobanului suprem

brera30
brera30  •  13 Martie 2024, 16:38
Postat de ccipriani11 pe 13 Martie 2024, 15:44

Craiova = sluga lui fcsb, nu ti-e rusine ma ??? dar te-au iertat rapidistii acum cateva etape de o mare umilinta, crezi ca in etapa a 2a mai scapati? 5 va dam, tine minte, *** fcsbist

Ai rabdare pana la meciul direct, incepeti sa va umflati prea mult dupa un meci castigat contra celor de la fcsb.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează