FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Ce zice Mihai Rotaru despre viitorul lui Laurenţiu Reghecampf după ce Craiova a ajuns la 4 etape consecutive fără victorie și tremură pentru locul de play-off: „Asta am vrut să vedem”

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021 18:12 / Actualizat miercuri, 08 decembrie 2021 18:42

Mihai Rotaru, patronul celor de la CSU Craiova, a vorbit despre situația lui Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenor la echipa olteană, care n-a mai învins de patru etape.

Cunoscut ca un patron care se desparte repede de antrenori, Rotaru susţine că îl vrea în continuare la echipă pe Reghecampf, în ciuda rezultatelor slabe din ultima perioadă, în care Craiova a înregistrat 3 eșecuri și o remiză.

Mihai Rotaru a luat foc: „Nu am câștigat niciun punct dintr-o fază norocoasă sau una litigioasă. Adversarele noastre au luat astfel minimum 12 puncte!” + vrea demisia lui Vassaras
CSU CRAIOVA
Mihai Rotaru a luat foc: „Nu am câștigat niciun punct dintr-o fază norocoasă sau una litigioasă. Adversarele noastre au luat astfel minimum 12 puncte!” + vrea demisia lui Vassaras

Mihai Rotaru: „Nu rezultatul va schimba un antrenor la Craiova”

„O singură dată ne-am strâns mâna cu un antrenor din cauza rezultatelor proaste. În rest, am vrut să vedem că avem o filozofie de joc, că se construiește ceva. Nu rezultatul va schimba un antrenor la Craiova, ci lipsa unei viziuni și a unei filozofii. 

Aduceți-vă aminte, ce juca Universitatea Craiova la sfârșitul campionatului trecut, ce ocazii își crea, cu aceeași jucători. Începutul ăsta de campionat, cu FCSB am pierdut 4-1. Cu FC Argeș, chiar dacă am câștigat, s-au suit pe noi ultimele 20 de minute. Şi cum jucăm acum? 

Este un stres pentru antrenor, întotdeauna va fi presiunea rezultatului şi a publicului. Să luăm în calcul că nu prindem play-off-ul. 

Atunci trebuie să construim, în momentul acela rezolvăm problema, pregătim echipa în așa fel încât să luăm campionatul la anul. Orice eșec trebuie să fie baza unei construcții sănătoase, dar prefer totuși să costruiesc din play-off și nu din play-out”, a declarat Rotaru la emisiunea „Fotbal Club” pe Digi Sport.

Trebuie să câștigăm puncte. Obiectivul rămâne câștigarea titlului. Cât avem șanse matematice, luptăm. N-am întâlnit până acum nicio echipă care să ne pună la perete și să ne bată, numai noi suntem de vină.
-Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova la finalul meciului cu FC Botoșani, terminat 2-2

Citește alte știri din Liga 1:

Cine pleacă? Ședință extraordinară la Dinamo: Badea, Rednic, Mureșan și Zăvăleanu decid viitorul echipei

Modificare de ultimă oră la FCSB - Rapid, după anunțul lui Arafat privind relaxarea restricțiilor

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
suporterucv
suporterucv  •  09 Decembrie 2021, 19:10

Degeaba joci mai spectaculos, mai frumos, daca la final tot pe locul 3-4 esti !! N-am progresat cu nimic. Prefer o echipa care joaca oricum, dar castiga puncte meci de meci !! Iar la final sa fim pe 1 !!! CFR - cel mai bun exemplu.

138672209828437
Gelu Oanca  •  09 Decembrie 2021, 10:14

Reghe fara Prodanca in spate,este un nimeni, ea era piesa care il facea castigator, si mai era Thomas, marele preparator de energizante. Acum Reghe este foarte bun, sa tina discursuri dupa meci la mijlocul terenului.

craiovamaxima
craiovamaxima  •  09 Decembrie 2021, 08:58

"...am vrut să vedem că avem o filozofie de joc...." Si nu o aveti?! Urmariti-l pe Nistor si-o sa vedeti adevarata filozofie de joc a echipei.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close