Articol de - Publicat luni, 12 iulie 2021 16:30 / Actualizat luni, 12 iulie 2021 20:05

Finanțatorul oltenilor, Mihai Rotaru, speră ca jucătorii Astrei Giurgiu să-și mai reducă din pretenții și așteaptă ieșirea din închisoare a patronului giurgiuvenilor, Ioan Niculae, amânată pentru 23 iulie.

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a dezvăluit după Supercupa cu CFR (1-1, 4-2 la penalty-uri) că oltenii vor încerca să mai facă achiziții pentru compartimentul median. Iar antrenorul Marinos Ouzounidis a arătat cu degetul spre Mihai Rotaru: „Întrebați patronul!"

Mihai Rotaru n-a renunțat la Vali Gheorghe și la Stahl

Rotaru, la rându-i, n-a dorit să comenteze. Însă Gazeta a aflat că omul de afaceri n-ar fi renunțat definitiv la ideea de a aduce măcar pe unul dintre astralii Vali Gheorghe, 24 de ani, ce poate juca aripă dreapta sau stânga, și Albert Stahl, 22 de ani, extremă dreapta. 

La primele discuții, imediat după încheierea sezonului trecut, cel dintâi a solicitat nu mai puțin de 100.000 de euro bonus la semnătură și 10.000 de euro salariu lunar, în timp ce Stahl a dorit 60.000 de euro la semnătură și 10.000 de euro salariu lunar. 

Pot fi o soluție

Pretenții considerate exagerate de finanțatorul oltenilor: „Păi, voi aveți maximum 5.000 de euro pe lună la Astra, nici nu vă luați banii, și vreți din prima un salariu de top?!". Afacerea părea să fi picat definitiv, deși Astra era dispusă să renunțe la ei, însă acum ar putea reveni în actualitate, dacă-și mai reduc din pretenții. 

Cum s-a văzut și în Supercupă, Craiova are nevoie de jucători capabili să creeze breșe într-o apărare bine organizată. Iar tehnicii Vali Gheorghe și Stahl pot reprezenta o soluție. 

Lucrurile s-ar putea limpezi odată cu așteptata ieșire din închisoare a patronului giurgiuvenilor, Ioan Niculae, o hotărâre în acest sens fiind amânată azi de Tribunalul Constanța pentru 23 iulie. Atunci se va decide și viitorul fostei campioane retrogradate în Liga 2.

7.000 de europe lună, net, este salariul propus de Craiova lui Vali Gheorghe. O ofertă asemănătoare a primit și Albert Stahl

4 transferuriau făcut juveții până acum: Lazar (Astra), Conte (liber), V. Găman (Astra) și Mărieș (Comuna Recea)

205.000 de euroa investit Universitatea Craiova, deocamdată, pe piața transferurilor: 200.000 pentru Lazar și 5.000 pe Mărieș

 Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

Surpriză de proporții pe piața drepturilor TV! Cupele europene, ÎN AER » Premieră în România

CSU Craiova, amical la o zi după Supercupă » Elevii lui Ouzounidis, fără milă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion