FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Mihai Rotaru nu se ascunde și spune ce antrenor vrea la CS Universitatea Craiova: „Da, toate șansele”

Gică Craioveanu ar putea antrena Craivoa în viitor
Gică Craioveanu ar putea antrena Craivoa în viitor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2020 20:50

Mihai Rotaru, patronul celor de la CS Universitatea Craiova, e sigur că Gică Craioveanu (52 de ani) va antrena echipa în viitorul apropiat. 

Mihai Rotaru i-a confirmat postul lui Corneliu Papură pentru acest sezon, dar se gândește la mai multe scenarii pentru viitorul celor de la CS Universitatea Craiova. 

Mihai Rotaru îl vrea pe Gică Craioveanu

Gică Craioveanu, actualul director de imagine al oltenilor, se numără pe lista lui Mihai Rotaru. Patronul Craiovei nu a ezistat nicio clipă când a fost întrebat de Antena Sport despre posibilitatea ca „Grande” să antreneze în Bănie: „Are toate șansele, da”.

4 ania jucat Gică Craioveanu la Universitatea Craiova, între 1990 și 1994. A fost apoi vândut lui Sociedad, în schimbul a un milion de euro

Mihai Rotaru nu se ascunde și spune ce antrenor vrea la CS Universitatea Craiova: „Da, toate șansele”

Craioveanu: „E ultimul meu vis”

Gică Craioveanu a luat licența de antrenor în 2019 și a recunoscut că vrea să ajungă pe banca celor de la CS Universitatea Craiova. 

„Este ultimul meu vis sau mare vis să antrenez odată Universitatea Craiova. Mi-am luat deja titlul de antrenor. Când am îmbrăcat tricoul ăla a fost un lucru sfânt! Când joci la o echipă şi te iubeşte atât de mult lumea, este un lucru uriaş. Şi eu mă simt sincer foarte, foarte bine, de aceea vin atât de des la Craiova, pentru că mă simt acasă. E casa mea”
- Gică Craioveanu 

VIDEO / Răzvan Burleanu a vorbit despre reluarea antrenamentelor de către echipele de fotbal

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA. Mihai Rotaru pregătește marea lovitură: „E unul dintre cei mai valoroși români din ultimii ani”

Două țepe luate de Mihai Rotaru! Cum a ratat Craiova doi internaționali: „Unul costa 4.500 de euro, altul 15.000”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
bigbolo
bigbolo  •  07 Mai 2020, 21:45

Singura problema a lui Craioveanu este ca echipa lui Rotaru nu se numeste si nu este Universitatea Craiova!

225822255010364
George Fofuca  •  07 Mai 2020, 03:32

Alt debutant, iar locul 3.

stefan..
stefan..  •  07 Mai 2020, 00:48
Postat de univ_craiova1 pe 07 Mai 2020, 00:33

Cartu nu era când Mangia a fost antrenor... Problema e sus de la Rotaru. Dacă nu aduci ce trebuie nu faci performanta este foarte simplu.

Eroare. Cartu a fost adus la club cand inca era Mangia antrenor si in câteva săptămâni s-a ales praful de munca italianului.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează