FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA. Mihai Rotaru i-a oferit o carte lui Papură pentru a rezolva complexul FCSB :)

Mihai Rotaru (foto) i-a recomandat lui Papură o carte pentru a trece de complexu FCSB
Mihai Rotaru (foto) i-a recomandat lui Papură o carte pentru a trece de complexu FCSB

Articol de - Publicat vineri, 03 aprilie 2020 12:03

Mihai Rotaru, patronul CS Universitatea Craiova, a povestit că i-a recomandat antrenorului Corneliu Papură să citească o carte, „Puterea obişnuinţei", pentru a depăși complexul FCSB, echipă pe care oltenii n-au învins-o decât o dată de la promovarea în Liga 1 (2014).

În carte e vorba de o echipă din fotbalul american care avea aceeași problemă ca noi. Nu bătuseră adversarul istoric de 30 de ani, chit că avea jucători foarte buni. 

Dar şi când o să începem să-i batem, o să-i batem noi 30 de ani! O analiză a arătat că, în 70% din meciurile cu FCSB, golurile lor sunt venite pe greșeli personale majore", susține finanțatorul Craiovei.

Mihai Rotaru confirmă analiza GSP: „Nu vindem, o să aducem!”

Finanțatorul Craiovei, Mihai Rotaru, a renunțat deocamdată la vânzarea de jucători și a anunțat că vrea să achizițoneze „unul, doi” în această vară - detalii, AICI.

VIDEO Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri despre Craiova:

Decizie tare la CS Universitatea Craiova » Ce vor face jucătorii în timp ce Liga 1 e oprită

CS Universitatea Craiova, gest umanitar pentru Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova » Achiziție făcută împreună cu fanii de 12.500 de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
suporterucv
suporterucv  •  03 Aprilie 2020, 14:32

Pai cand o sa inchei ”afacerile” cu ciobanul, se va rezolva si cu ”complexul” asta domnule Rotaru !! Aici nu te diferentiezi cu nimic de Mititelu !!! Bine, asta nu inseamna ca Fcsb nu e mai valoroasa. Dar din atatea meciuri jucate....totusi , bate la ochi !!

stefan..
stefan..  •  03 Aprilie 2020, 13:02

Pare stabilitate la Universitatea Craiova. Păcat ca Rotaru a lăsat partea tehnică pe mana lui Cartu si Papură. Jucatori buni, in trecut, nesemnificativi, in prezent. Imbarligatori. Mangia si Pițurcă au patit-o.

jabs
jabs  •  03 Aprilie 2020, 12:47

Toate golurile se dau din greseli,domnul ,,expert".Iar 30 de ani o sa tot plecati cu prazuri infipte in dos de la Bucuresti.Nu apuca echipa te vremurile alea....vise,taica,vise...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează