FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA. Două țepe luate de Mihai Rotaru! Cum a ratat Craiova doi internaționali: „Unul costa 4.500 de euro, altul 15.000”

Dennis Man și Adi Petre puteau juca la Craiova
Dennis Man și Adi Petre puteau juca la Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 06 mai 2020 13:12

Gheorghiță Geolgău, fost jucător și scouter la Craiova, acum manager la FRF, a dezvăluit că Mihai Rotaru, finanțatorul CS Universitatea Craiova, i-a avut în mână, pe bani puțini, pe internaționalii Dennis Man și Adrian Pietre, ajunși apoi la FCSB.

Craiova nu are încă echipă de titlu, așa cum își doresc suporterii. Iar pentru asta, Gheorghiță Geolgău îl învinovățește pe finanțatorul Mihai Rotaru. Fostul mare jucător și apoi scouter al oltenilor a dezvăluit la Oltenia TV că, în 2014, Rotaru i-ar fi putut cumpăra foarte ieftin pe Dennis Man și pe Adrian Petre, ajunși ulterior la FCSB. 

Universitatea putea să-l ia pe Dennis Man cu 4.500 de euro, în 2014. Şi pe Adrian Petre l-am avut o săptămână la Craiova şi nu au vrut să dea 15.000 de euro pe el. Patronul mi-a spus atunci că nu poate să dea sume din acestea pe jucători de 15 ani. Eu aş fi dat banii ăştia pe Man şi Petre. Chiar am rămas surprins că nu a vrut să-i ia. Ultima discuţie pentru Man a fost când suma ajunsese la 500.000 de euro, însă n-a vrut să dea nici atunci şi a ajuns la FCSB", a povestit actualul manager al departamentului de scouting de la FRF. 

Lui Geolgău îi pare rău pentru suporteri, „dar dacă nu ştii când să semeni, e greu să culegi roadele. Sper să se trezească, una este să aduci jucători la 14-15 ani, se le imprimi spiritul Ştiinţei, altceva este să-i aduci mari, când vin pe bani mulţi şi se gândesc numai la salariu".

„Departamentul de scouting al Craiovei e practic inexistent. Silviu Bogdan era singurul care venea la selecţiile naționale, dar de când a plecat el nu a mai venit nimeni. Pentru Ivan am găsit înţelegere la patron. Pe el am dat 75.000 de euro iniţial și apoi 25.000 de euro, când a debutat în naţională ca junior. Ulterior au luat 3 milioane de euro pe el" 
 Gheorghiță Geolgău, fost jucător și scouter la Craiova

„Îl ştiam pe Bancu de când juca la Rapid Piatra Olt. L-am dus la Slatina și apoi la Craiova. Nicio echipă de Liga I nu ar fi plătit suma pe care a dat-o Craiova pe el, în jur de 80.000 de euro" 
Gheorghiță Geolgău, fost jucător și scouter la Craiova

 

14 ania jucat Geolgău la U Craiova, între 1976 și 1990. A câștigat două titluri (1980, 1981) și patru Cupe ale României (1977, 1978, 1981, 1983) cu oltenii

VIDEO. Fotbaliștii din Liga 1 intră de azi în izolare totală

Citește mai multe știri din Liga 1: 

FCSB, cea mai subțire candidată: abia mai strânge 18 jucători! Concurentele CFR și Craiova au cu mult mai multe soluții

Nicușor Bancu are undă verde: „Domnul Mihai Rotaru mi-a zis că-mi dă drumul indiferent cât ia în schimb”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  06 Mai 2020, 18:24

Pacat si pentru jucatori , daca at fii semnat cu Craiova acum ar fii jucat deja afara pe salarii bune

remarque
remarque  •  06 Mai 2020, 17:09

Dar Petre asta o fi ceva mare fotbalist? Ca de Denis Man sa zicem ca se mai lipeste cate un gol odata pe luna. In rest Denis e cu tatuajele, Petre e cu antrenamentele cu prietena. Mi-ar placea sa ma contrazica si sa se aleaga ceva de ei. Mira-m-as insa!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează