FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Mihai Rotaru așteaptă introducerea VAR în Liga 1: „Suntem frustrați! O greșeală de arbitraj face diferența”

Sistemul VAR FOTO Imago
Sistemul VAR FOTO Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021 12:07 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 12:34

Mihai Rotaru a declarat că nu vrea să comenteze greșelile de arbitraj de la partida dintre CS Universitatea Craiova și FC Botoșani, scor 1-1, dar finanțatorul oltenilor a spus așteaptă introducerea sistemului VAR în Liga 1.

Mihai Rotaru a declarat că este nemulțumit de greșelile de arbitraj de la primele două partide din play-off-ul Liga 1, cu Sepsi Sf. Gheorghe și FC Botoșani. Rotaru consideră că CS Universitatea Craiova a pierdut patru puncte uriașe în lupta pentru titlu, mai ales că oltenii se pot afla la 8 puncte de lider la finalul acestei etape, dacă FCSB câștigă duelul cu Academica Clinceni.

Mihai Rotaru: „Suntem frustrați! O greșeală de arbitraj face diferența!”

„Dacă 28 de etape am fost rezervat, nu am comentat decizile arbitrilor, aș vrea să continui pe aceeași linie, nu aș vrea să încep acum. Sigur că suntem frustrați. Am avut penalty clar la Cicâldău în meciul cu Sepsi, iar aseară am avut la Vlădoiu, e clar. Totuși, vreau să păstrăm un ton echilibrat. Nu îi acuzăm de nimic, greșelile sunt omenești, dar în momentul în care ai un penalty clar, la Vlădoiu. Insistăm foarte mult pentru introducerea VAR-ului.

În astfel de meciuri, o greșeală de arbitraj face diferența. A fost penalty și s-a dat penalty la CFR, nu contestăm asta, iar la noi s-au pierdut patru puncte în două meciuri pe greșeli de arbitraj. Dar cum am zis, dacă nu am comentat nimic 28 de etape, nu o să începem să dăm cu bâta în baltă la final, să comentăm, să țipăm. Să ne punem în mâinile în cap, să zicem ce am pățit”, a spus Mihai Rotaru la ProX.

VIDEO. Adrian Mititelu, despre Mihai Rotaru: „Se bagă la echipă. Este mai rău decât Gigi Becali!”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Mihai Rotaru calcă în picioare regula U21: „Sacrificăm jucătorii! FRF să recunoască că a greșit”

Gigi Becali, șanse minime să mai ia bonusurile pe Man! Nu retrogradarea Parmei compromite clauzele

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
1.fcu
1.fcu  •  22 Aprilie 2021, 13:31

Nu v-ajunge ba craiolgutilor cat ati furat? Hotul striga hotii :)) Meciurile pierdute au fost corect arbitrate, in schimb v-au dat arbitrii puncte garla, fara de care nu mai prindeati nici play-off-ul. Asa ca ciocu'mic csmogosoaia si mai luati un sandwich cu apa plata.

kuba
kuba  •  22 Aprilie 2021, 13:29

*** nu vrea VAR

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo11
paolo11  •  22 Aprilie 2021, 13:25
Postat de Eugen Pan pe 22 Aprilie 2021, 13:04

cat exista becali si burleanu in fotbal ..nu va exista var in romanica

Oieru' cere VAR de la început.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează